F.C. Københavns U19-drenge videre efter drama mod Real Madrid

Efter et sandt drama i Frederiksberg Idrætspark kunne F.C. Københavns unge talenter juble over sejren og andenpladsen, der giver adgang til 1/8-finalerne til foråret i UEFA Youth League.

Yones Felfel bragte FCK foran med 1-0 efter 17 minutters spil, før Felipe Sáez Carrillo og Marcos Legaz vendte kampen med to scoringer til gæsterne fra Real Madrid. I anden halvleg skabte en udvisning til Real Madrids målmand David Oliveros en gylden mulighed for FCK, og Mikkel Wohlgemuth rystede ikke på hånden og udlignede med sin straffesparksscoring til 2-2, da der var spillet 69 minutter.

Kort efter scorede Marcus Mathisen det magiske 3-2-mål, og herefter kørte FCK’erne sejren sikkert i land foran de 1.852 tilskuere på Frederiksberg.

Real Madrid vinder dermed gruppen med 11 point, mens F.C. Københavns U19-drenge tager andenpladsen med 10 point.