F.C. København klar til kvartfinalen

Sent mandag aften spillede F.C. København sin første kamp i træningsturneringen i Sevilla. Byens Hold mødte tyske Eintracht Frankfurt.

Kampen endte 1-1 efter ordinær spilletid. Herefter gik man direkte til straffesparkskonkurrence. Den vandt FCK med 4-3.

10) Kim Madsen scorer

F.C. København startede svagt. Spillerne virkede tunge i benene og spillet meget uinspireret. Tyskerne virkede på den anden side særdeles veloplagte og kom fortjent foran efter 12 minutters spil, da der blev afsluttet fra tæt hold på Rune Pedersen.

Morten Bisgaard måtte desværre udgå allerede efter et kvarters spil, da han fik en forstrækning i låret. Han blev erstattet af Christian Traoré der gik ind og spillede på midten. Hjalte Nørregaard blev flyttet ud på fløjen.

Herefter kom der mere gang i FCKs spil. Det var stadigvæk ikke voldsomt prangende og de fleste afslutninger røg enten over eller forbi mål.

Anden halvleg blev langt bedre fra danskernes side. I de første 15 minutter blev der kreeret adskillige gode chancer. Til gengæld var det ikke nogle gode afslutninger, og specielt Christian Traoré skulle have scoret helt alene med målmanden. Eintracht Frankfurt kunne ikke længere følge med F.C. København og tyskerne var udspillet i de sidste 45 minutter.

25 minutter inde i anden halvleg måtte Diego Cogliandro udgå med krampe. Diego kommer fra argentinske Boca Juniors og har været med til prøvetræning hos FCK i Sevilla. Diegos træningsophold slutter tirsdag. Ind kom Peter Hansen og overtog hans venstre back. I samme moment gik Pascal Simpson ud og ind kom Mikheil Ashvetia.

Vi skulle dog helt frem til det 86. minut før F.C. København fortjent fik udlignet. På kampens bedste angreb blev der begået straffe på Peter Møller. Dommerens fløjte forblev dog tavs og bolden røg over til Christian Lønstrup. Han blev også fældet og denne gang dømte dommeren korrekt for straffespark. Peter Møller eksekverede sikkert og fik udlignet.

Derved sluttede kampen og man gik direkte over til straffespark. Som man kan læse ovenfor, så vandt F.C. København denne - blandt andet på to fremragende redninger af Rune Pedersen.

F.C. København møder nu italienske Chievo Verona i kvartfinalen. Chievo spillede 3-3 i deres første kamp mod franske Sedan, men vandt også på straffespark. Kampen spilles på onsdag klokken 20:00.