Jonas Wind

Farvel til pokalturneringen

Trods godt spil og flot fight tabte vi 0-2 til FC Midtjylland i Herning og er dermed ude af Sydbank Pokalen.

Vi kom bagude allerede efter fem minutter, da Erik Sviatchenko scorede til 1-0. Og selvom vi egentlig sad fint på sagerne i resten af halvlegen, manglede de store chancer.

I anden halvleg fortsatte vi med at dominere, men bedst som vi for alvor begyndte at trykke på, slog hjemmeholdet kontra og scorede til 2-0 ved Gustav Wickheim efter godt en times spil.

Trods offensive udskiftninger og gode chancer fik vi ikke scoret og er altså ude af Sydbank Pokalen.

Midt i ærgrelsen over nederlaget glæder vi os over, at Jonas Wind er tilbage i fuld vigør for førsteholdet. Jonas spillede hele kampen og gjorde en rigtig god figur i angrebet.

Desuden skal der lyde en stor tak for støtten til de medrejsende fans!

Vi ses på søndag til DERBY og om en uge til Europa League i Prag.