Ulvene gæster Telia Parken

Facts om lørdagens gæster

Silkeborg IF allersidst i Superligaen
Efter 14 spillerunder ligger Silkeborg IF solidt placeret på 12. pladsen. Silkeborg IF har stadig den første sejr til gode, og har blot hentet fire point via uafgjorte kampe mod F.C. København (0-0), Esbjerg fB (0-0), AaB (2-2) og Hobro IK (2-2).

Med kun fire point på kontoen har Silkeborg IF otte point op til OB på 11. pladsen og 10 point op til FC Vestsjælland på 10. pladsen. Det betyder at Silkeborg IF allerede nu er klar over, at de kommer til at holde jul under stregen.

Silkeborg IF har tabt deres seneste fem Superligakampe, og er blot to nederlag fra at tangere deres klubrekord for flest nederlag i træk i Superligaen.

Når Silkeborg IF har mødt F.C. København lørdag aften mangler de – inden juleferien – at møde OB på hjemmebane og Brøndby IF på udebane.

Den eneste succes Silkeborg IF har haft i denne sæson har været i DBU Pokalen. Silkeborg IF har i 2. og 3. runde slået henholdsvis FC Sønderborg (7-0) og BK Rødovre (4-0), og dermed er lørdagens gæster klar til 4. runde hvor Randers FC venter på udebane.

Silkeborg IF’s trup
Jesper Sørensen og det øvrige trænerteam har udtaget denne trup til lørdagens kamp:
Kasper Jensen, Jesper Mikkelsen, Christian Sørensen, Daniel A. Pedersen, Nicolaj Agger, Jesper Bech, Adeola Runsewe, Sune Kiilerich, Dennis Flinta, Emil Scheel, Thomas Nørgaard, Frank Hansen, Jeppe Illum, Nicolaj Køhlert, Nicolaj Ritter, Thorbjørn Holst Rasmussen, Jens Martin Gammelby og Robert Skov.

Ingen Silkeborg IF spillere har spillet samtlige 1.260 minutters Superligabold.

Fire spillere har fået spilletid i samtlige 14 Superligakampe, men alle er ind- eller udskifttet minimum en gang. Emil Scheel er med 1.186 minutter spilleren med flest minutters Superliga i denne sæson.

Silkeborg IF har benyttet sig af 22 spillere i sæsonens første 14 Superligakampe. Det tilsvarende tal for F.C. København er 21 spillere (Stephan Andersen eneste spiller med de maksimale 14 gange 90 minutter).

Silkeborg IF’s topscorerliste (Superligaen)
4 mål, Emil Scheel
3 mål, Nicolaj Agger
1 mål, Robert Skov

Ovenstående tre spillere er de eneste Silkeborg IF-spillere, der har scoret i denne sæson.

Fordeling af Superligamål
Silkeborg IF er det eneste Superligamandskab, der ikke har scoret et 2-cifret antal mål i denne Superligasæson. Silkeborg IF har blot scoret otte mål, de fem mål er scoret i 1. halvleg, mens de resterende tre mål er scoret i 2. halvleg.

Silkeborg IF har lukket 23 mål ind. Kun syv af de 23 mål er scoret før pausen, mens hele 16 mål er sat ind efter pause teen. Det minuttal hvor Silkeborg IF har været mest sårbar, er det 48. minut, idet tre af de 23 mål er scoret i lige netop dette minuttal.