Andreas Cornelius

Facts om FCN-FCK

Mandagskamp nr. 60
Over halvdelen af vores mandagskampe har været på udebane:

18 hjemmekampe = 12 sejre, 3 uafgjorte, 3 nederlag (2,1 point i snit)
41 udekampe = 16 sejre, 10 uafgjorte, 15 nederlag (1,4 point i snit)

Vi har én gang før mødt FC Nordsjælland 2. pinsedag: 16. maj 2016, hvor vi vandt 2-0 og definitivt sikrede mesterskabet.

Guldfest: Få billetter tilbage på Nedre C


Den der scorer først...
Vi har aldrig tabt, når vi er kommet foran 1-0 - og vi har fået point i lige over halvdelen af de kampe, hvor FCN er kommet foran 1-0:

FCK foran 1-0: 28 sejre og 5 uafgjorte - og ingen nederlag.
FCN foran 1-0: 9 sejre, 5 uafgjorte og 5 nederlag

Farvel til...
Vi tog i fredags afsked med László Köteles, Andrija Pavlovic og Youssef Toutouh, og i aften tager FCN afsked med Lasse Petry og Tobias Mikkelsen. Mikkelsen skifter til Brisbane Roar i Australien, hvor den tidligere FCN- og FCK-spiller Thomas Kristensen spiller.

Morten Nordstrand, der også har fælles fortid i begge klubber, stoppe denne weekend sin karriere, der endte i Fremad Amager.

"Hvad der skal ske efter sæsonen må tiden vise. Om jeg fortsætter i fodboldens verden er ikke til at sige. Jeg vil med rette gerne takke de folk som har været en del af mit eventyr både i tidligere klubber og i Fremad Amager," sagde Nord til Fremad Amagers hjemmeside.

Nordstrand er (sammen med Santin, N'Doye, Vetokele og Nicolai Jørgensen) vores topscorer i de indbyrdes kampe mod FCN - de lavede alle 5 mål. Nordstrand lavede "kun" 2 for FCN mod os - og så det der vilde saksespark i AGF-trøjen...

Morten Nordstrand
Nordstrand i aktion under sidste sæsons FCK All Stars-kamp


Dommerne
Kampen dømmes af 37-årige Jakob Kehlet, og det er hans FCK-kamp nummer 40. Tre af kampene har været pokalkampe, og resten har været i Superligaen.

Han har dømt seks af vores kampe mod FC Nordsjælland, senest i juli 2016, hvor vi vandt 4-0 i Telia Parken.     

Linjedommere: Daniel R. Krogstrup Nørgaard og Jakob Mastrup
Fjerdedommer: Kasper Madsen

Karantæner og skader
Ingen af holdene har spillere i karantæne.

Alle karantænepoint nulstilles inden næste sæson - og også inden en eventuel Europa League-playoff på fredag. Kun hvis man bliver udvist i aften, skal man afsone karantæne på fredag og/eller næste sæson.

Vi har Jonas Wind og Denis Vavro på skadelisten, og FCN har Martin Frese og Patrick da Silva.