Træning, Zilina

Facts før MSK Zilina-FCK

Franske dommere

Onsdagens dommer er den 35-årige franskmand Benoit Millot, og han har ikke tidligere dømt F.C. København - ganske som han heller ikke tidligere har dømt andre danske hold i de europæiske turneringer.

Benoit Millot har ikke dømt specielt mange europæiske kampe, faktisk indeholder hans CV blot en enkelt kvalifikationskamp til Champions League. Det var i 2016/17-sæsonen, hvor Millot midt i juli dømte albanske FK Partizani mod ungarnske Ferencvaros. Kampen sluttede 1-1 og bød ud over de to mål også på tre gule kort til udeholdet.

Onsdagens to linjedommere er Stephan Luzi og Julien Pacelli, mens kampens 4. dommer er Jerome Brisard. Alle er fra Frankrig.


FCK og slovakiske hold

Det eneste slovakiske hold F.C. København har mødt i de europæiske turneringer er SK Slovan Bratislava. Det var i efteråret 1994, hvor vi måtte forlade UEFA-Cuppen med et samlet 1-2 nederlag (0-1 ude, 1-1 hjemme).

MSK Zilina har en gang før mødt et dansk hold i Europa. Det var i TOTO-Cuppen tilbage i 1999, hvor de vandt to gange 2-0 mod Herfølge BK.