Facts før kampen mod FC Vestsjælland

OM DOMMERNE
Onsdagen dommer er den 39-årige Michael Johansen. Han har dømt i landets bedste fodboldrække siden 2007/08 sæsonen, og har gennem årene dømt F.C. København 21 gange (13 FCK-sejre, 7 uafgjorte og et nederlag).

Tre af de 21 kampe har været i DBU Pokalen. I september 2011 vandt F.C. København med 2-0 på udebane over… FC Vestsjælland, senere samme efterår var Johansen dommer da F.C. København vandt 2-0 på hjemmebane mod FC Nordsjælland og i april 2014 blev det 1-1 på udebane mod FC Nordsjælland.

Liniedommerne til onsdagens kamp er Paul Nyberg og Victor Skytte.

KARANTÆNE-INFORMATION
I og med at F.C. København ikke fik nogen spillere udvist i pokalfinalen tilbage i maj måned, samt at det er F.C. Københavns første kamp i denne sæson, har F.C. København ikke nogle spillere i karantæne.

FC Vestsjælland har heller ikke nogen spillere siddende udenfor grundet karantæne.

F.C. KØBENHAVN VS FC VESTSJÆLLAND (DBU Pokalen)
F.C. København har mødt FC Vestsjælland tre gange i DBU-pokalen, alle tre gange er det endt med en københavnsk sejr.

I september 2008 tog FC Vestsjælland imod F.C. København på en aften, hvor der var brasilianske mål i luften. William Kvist bragte godt nok F.C. København foran 1-0 ti minutter inde i 2. halvleg – men herefter stod der Brasilien på de øvrige målscorere. Først øgede José Junior til 2-0 inden Ailton Almeida med to scoringer sikrede FCK en 4-0 sejr.

Næste møde mellem de to klubber var i 2008, og igen var der brasilianske mål på menuen. F.C. København vandt nemlig opgøret med 2-0, begge mål sat ind af César Santin i 1. halvleg.

Den seneste pokalkamp mellem FC Vestsjælland og F.C. København var Pokalfinalen tilbage i maj måned. Her vandt F.C. København med 3-2, dog uden at der var brasilianere på måltavlen – det var dog tre udlændinge der sikrede FCK sejren, for de tre mål blev scoret af svenske Per Nilsson, islandske Bjørn Sigurdarson og færøske Brandur Hendriksson.