Viktor Fischer

Facts før FCN-FCK

Kampquiz
Hvad specielt var der ved Robert Skovs mål, da vi slog FC Nordsjælland 2-1 i september? (Se svaret nederst i artiklen)

Mest scorende mod FCN
Syv FCK-spillere har hver scoret fem mål mod FC Nordsjælland: Dame N'Doye, Morten Nordstrand, Álvaro Santos, César Santin, Nicolai Jørgensen, Peter Møller og Igor Vetokele.

Klubrekord
Med målene mod Vejle i søndags satte vi definitivt ny klubrekord ved at score i 24 Superligakampe i træk (25 hvis man medregner playoff mod AGF i maj)

Flest kampe og minutter mod FCN
William Kvist har med 28 kampe været med i flest Superligakampe mod FC Nordsjælland. Thomas Kristensen har dog spillet flere minutter (1.908 minutter i 25 kampe mod Williams 1.658)

Straffe-status
Vi har fået syv straffespark i Superligaen denne sæson: Fischer og Kodro misbrugte de første, og Skov har scoret på de fem seneste.

Vi har begået tre: Jakob Poulsen scorede for FCM, mens Mart Lieder og Sander Fischer brændte for SønderjyskE henholdsvis Vendsyssel FF.

Højre-venstre-hoved
13 af vores 79 mål denne sæson er scoret på hovedstød - resten fordeler sige ligeligt med 33 med højre og 33 med venstre fod.

4. dommer: Michael Johansen

Burchardt har dømt ti FCK-kampe siden den første i maj 2015, og en enkelt var mod FC Nordsjælland i maj 2016.

Skader og karantæner
Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.

Zeca får karantæne ved næste gule kort, og Falk, Ankersen og Fischer, hvis advarslen er for en grov forseelse.

Vi har Michael Lüftner, Nicolai Boilesen og Pieros Sotiriou på skadelisten.

Kampquiz-svar
Roberts mål mod FC Nordsjælland i efteråret er hans eneste på hovedstød denne sæson.