En magisk aften i Telia Parken

Reaktioner fra en flok meget tilfredse spillere

Thomas Delaney
 - Vi spiller en god første halvleg, og har gang i det rigtige Champions League niveau. Men vi formår så at skrue op for vores spil i 2. halvleg, og jeg synes vi spiller klogt, samtidig med at vi er meget effektive, og det på hvad jeg synes var en magisk aften i Telia Parken. Om mit eget mål kan jeg vist kun sige, at det var ”one in a million”…

Erik Johansson
 - I første halvleg står Brugge utroligt lavt, og vi får lov til at køre bolden rundt uden foran deres felt. Jeg føler vi er i kontrol med kampen hele vejen, og i 2. halvleg går vi så ud og kører dem over. Vi får mere fart i bolden, vi får det første mål – og derfra kørte det bare…

Peter Ankersen
 - det var en rigtig godt gennemført præstation. Det var en kamp, hvor vi i lighed med kampene i Superligaen skaber rigtig mange chancer her i Telia Parken, og i 2. halvleg er vi så bare rigtig kyniske på alle vores chancer. Specielt i perioden hvor vi scorer tre af målene, der får vi lagt et flot tryk på dem. Så jeg er naturligvis meget tilfreds med, at vi scorer fire mål.

Mathias ’Zanka’ Jørgensen
 - Flot gennemført, bare flot gennemført!

Robin Olsen
- En dejlig aften, en god aften, en god sejr og endnu et clean sheet. De kommer vel frem til to chancer, hvor jeg skal redde bolden, men ellers var det en nem aften – jeg blev bare spillet i fødderne, og skulle så ellers bare nyde kampen.

Andreas Cornelius
 - Hvor var vi bare gode, og måske endnu lidt bedre, end jeg troede vi kunne være. Men en skøn aften i Telia Parken, en fantastisk stemning og jeg synes vi belønner publikum med en imponerende 4-0 sejr over Club Brugge.