Elrio van Heerden til Club Brugge K.V.

F.C. København har dags dato indgået en aftale med Club Brugge K.V. om en øjeblikkelig overgang af Elrio van Heerden til den belgiske topklub. Elrio van Heerden deltager i øjeblikket i Africa Cup of Nations i Egypten og det betyder at sydafrikaneren ikke vender tilbage til F.C. København.

Niels-Christian Holmstrøm siger: "Vi er selvfølgelig meget tilfredse med at vi her i klubben har været med til at finde og udvikle Elrio til det niveau han har i dag. Vi er også tilfredse med at Club Brugge K.V. har accepteret at betale klubben en betydelig overgangssum, udover den betaling de var forpligtet til i forbindelse med Elrio van Heerdens fodboldopdragelse. Vi ønsker ham held og lykke med hans nye udfordringer i det belgiske."

Elrio van Heerden kom til F.C. København i 2002 som 19-årig. Han er et produkt af klubbens sydafrikanske fodboldskole i Port Elisabeth. Elrio nåede 39 kampe for Byens Hold og scorede 7 mål. Mest mindeværdige er nok debutmålet mod AaB i PARKEN og naturligvis den fantastiske udligning mod Hamburger SV på AOL Arena.