KB uddelte øretæver i Århus

Det bliver en lang tur hjem

Lørdag den 3. maj drog FCK/KB’s junior- og ynglingehold begge til det jyske for at møde de unge fra heden i form af U-16 og U-18 mandskaberne fra FC Midtjylland, og det var ikke et succesrigt besøg.

Af Jan Eliassen

Som altid var dagens første kamp en juniorkamp, og her blev det desværre til et 2-0 nederlag til FCK/KB. Efter en målløs første halvleg kunne de københavnske juniorer ikke afholde FC Midtjylland fra at score et par gange i anden halvleg.

Rent defensivt blev der egentlig leveret et pænt stykke arbejde, men i spillet fremad banen var det alt for mange københavnske fejlafleveringer, og alt for ofte sad de lige i fødderne på spillerne fra FCM. I det offensive spil blev der ikke skabt nok, der var for få chancer, og der blev ikke investeret nok til at komme tilbage i kampen.

Juniortræner Henrik Mamsen havde efter kampen denne kommentar til FCK.DK:

- Det var den nye trups første tur til Jylland, og hvis vi skal have point næste gang, så skal alle spillere simpelthen være klar fra start.

Det bliver spændende at se hvorledes det kommer til at gå i den kommende kamp, hvor modstanderen er Hvidovre, et af topholdene i U-16 Drenge Ligaen, og den kamp glæder Henrik Mamsen sig til:

- Jamen, vi har heldigvis en ny kamp allerede på onsdag, og så må vi håbe at vi hurtigt kommer på tavlen igen, og frem for alt får vist hvad denne trup kan.

Heller ikke point til ynglingeholdet
I dagens anden kamp mellem FCK/KB og FC Midtjylland blev det også til en midtjysk sejr. Ganske som juniorerne tabte med to mål, så skete det samme for ynglingene, her endte kampen dog 3-1 til FC Midtjylland.

FC Midtjylland fik en rigtig god start på kampen og bragte sig foran 1-0 i det 8. minut, for øvrigt på et tvivlsomt mål hvor bolden efter sigende ikke var over stregen. FCM øgede til 2-0 i 18. minut, og den start kom FCK/KB sig aldrig rigtig over og holdet kunne derfor gå til pause bagud med to.

Hvis man havde håbet på et comeback i 2. halvleg, så blev det ødelagt efter 35 sekunder, for her bragte midtjyderne sig foran 3-0. FCK/KB forsøgte at komme tilbage i kampen, og fik da også reduceret ved Cagri Erdem med ca. 20 minutter igen. Efter målet var FC Midtjylland en smule rystede, og FCK/KB havde da også tilløb til chancer, men det blev aldrig rigtig farligt.

Kampen blev spillet på Ikast Stadion og på en flot fodboldbane, og alle FCK/KB’s spillere ydede generelt en flot indsats, men FC Midtjylland vandt nu alligevel en fortjent sejr.