Daniel Haarbo

Daniel Haarbo: Planen er, at jeg skal ud og finde noget nyt

Daniel Haarbo er tilbage i København og træner i øjeblikket med i løvernes pre-season efter en 22-23-sæson, som måske ikke ligefrem var til glemmebogen, men som ikke gav den start på seniorkarrieren, som den 20-årige midtbanespiller havde håbet på.

"Nej, sæsonen er ikke gået så godt, og det var selvfølgelig ikke planen," fortæller Daniel.

"Jeg har manglet noget spilletid og ville gerne have spillet mere end jeg har, men det har også været et lærerigt år. Jeg har set en side af fodbolden, som ikke er så fed, men som er lærerig, og som jeg helt sikkert vil tage noget med fra. Så det har været svært, men der har også været gode ting."

"I efteråret var jeg et halvt år i Schweiz (FC Wil i den næstbedste række, red.) og var overhovedet ikke med til nogen kampe. Det var jo ikke derfor, jeg tog derned, så det var ikke sjovt, og jeg var også langt væk fra familie og venner. Men landet er smukt og dejligt, så når det nu skulle være, så var det da okay, at det var i de omgivelser."

Lejeaftalen lød oprindeligt på hele sæsonen, men blev afbrudt efter efterårssæsonen, og i foråret var Daniel i stedet udlejet til FC Helsingør.

"Det gik lidt bedre end i Schweiz, for jeg var med i truppen og fik også tre kampe fra start. Jeg synes selv, at jeg gjorde det fint og præsterede til at kunne spille lidt mere, men sådan skulle det ikke være, og jeg tror også, at klubben havde nogle andre planer."

Daniel Haarbo
Daniel Haarbo spillede med i træningskampen mod SK Brann dn 23. marts 2023. Foto: Tobias Jørgensen, FCK.DK


Nu er Daniel som sagt tilbage på Nummer 10 og træner med i de vante omgivelser, og han var i øvrigt også "hjemme" en dag i marts, hvor han efter aftale med Helsingør spillede med i vores træningskamp mod SK Brann. Men hvordan ser fremtiden ud nu?

"Jeg har kontrakt et år endnu, men planen er, at jeg skal ud og finde noget nyt. Jeg ved ikke endnu, hvad det bliver, men jeg er åben for noget nyt, og så må vi se. Men den situation er der jo mange fodboldspillere, der kender, og der sker hele tiden ting og sager."

"Det kan jo hurtigt gå op og ned i fodbold, og jeg tænker for eksempel tit på Mads Roerslev, som jo også havde nogle uheldige lejeophold i Halmstad og Vendsyssel, men som nu spiller Premier League i Brentford. Det viser, at man godt kan have en nedtur med udlån og så komme op på hesten igen," smiler Daniel Haarbo optimistisk.

Træning på Nummer 10
Daniel Haarbo i kamp om bolden med Diogo Goncalves og Paul Mukairu. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK