Citater fra spillerne

Thomas Kristensen
- De fleste hold lukker mål ind i dårlige perioder, men hos os der virker det som om, at vi lukker mål ind i vores gode perioder. Vi fik en god start, kom foran 1-0 og kunne også være kommet på 2-0, men i stedet for så kommer FC Vestsjælland på 1-1, på hvad der vel var deres første rigtige chance. Men vi kom godt igen, fik skabt nogle chancer – men skulle have fået mere ud af vores spilovertag. 2. halvleg bliver mere rodet, sådan lidt tjubang fodbold, og der er chancer til begge hold, blandt andet havde vi jo et utal af hjørnespark og flere gode frisparksmuligheder på kanten af feltet. Men vi manglede desværre den sidste skarphed.

Christian Bolaños
- Jeg synes ikke vi var specielt heldige, men sådan er fodbold jo nogen gange. Vi spillede en god 1. halvleg, mens 2. halvleg var knapt så god – og hvor vi satsede noget mere. Vi havde skiftet en del i opstillingen i forhold til sidst, men selvom den slutter 1-1, så synes jeg der var meget positivt i dagens kamp.

Johan Wiland:
- I de første 45 minutter spillede vi noget god fodbold, og det er da ærgerligt, at jeg er en del af deres 1-1 mål. Vi skabte ikke helt så mange chancer i 2. halvleg, og selvom vi havde en del spil – så blev vi aldrig rigtig farlige – og vi manglede lige det sidste…

César Santin:
- Jeg var meget tæt på at score til 2-1, for mit hovedstød havde virkelig power – og havde jeg bare ramt 20-30 centimeter væk fra keeperen, så havde der været mål, men desværre ramte den jo lige på keeperen. Men vi skal klø på, og så forhåbentlig få sejren i næste uge.

Olof Mellberg:
- Jeg er skuffet, igen! Vi skabte klart flest chancer i 1. halvleg, og de havde jo nærmest ikke noget – og vi er uheldige i situationen, hvor de kommer på 1-1. Det var lidt af en mavepuster. I 2. halvleg prøvede vi alt hvad vi kunne, vi satsede fremad banen, for vi ville virkelig gerne have sejren og de tre point – til gengæld fik de også et par kontra chancer. Jeg havde selv et par gode hovedstødschancer, og skulle nok have scoret på en af dem. Jeg synes det er på tide, at jeg også offensivt kommer med et bidrag, specielt på en dag hvor vi havde så mange dødboldsituationer.