Citater fra Aalborg

Efter sejren og de tre rare point til kontoen var det en tilfreds Hans Backe FCK.DK fik fat på efter kampen:

"Jeg er absolut tilfreds med holdets indsats. Vi virker solide og spiller uden stress kampen igennem. AaB har to kæmpe chancer i første halvleg, men ellers synes jeg, at vi sidder godt på det. Jeg er tilfreds med Álvaro, der både i opstarten og i kampen virker meget levende i sit spil. Bagude giver Jesper Christiansen en enorm ro til sine omgivelser med sin måde at spille på, og så synes jeg at Bergvold spiller fantastisk på midtbanen. Med Røll og Kvist på kanterne valgte vi at spille mere smalt ned gennem midten, hvilket lykkedes godt", sluttede Backe.

Også debuterende Gravgaard havde et par kommentarer til premiere-kampen i Aalborg:

"Jesper var vigtig for os i første halvleg, hvor han med et par fantastiske redninger holder os inde i kampen. Jeg er tilfreds med min egen indsats, men glæder mig først og fremmest over holdets præstation. Det er et svært sted at spille og vi havde inden kampen sat os målsætningen at holde nullet. Det lykkedes jo ganske fint, men det kan stadig blive bedre ingen tvivl om det. Vi kan dog samlet ikke klage, når vi vinder 1-0 i Aalborg", sagde forsvarsklippen.

Det enlige mål stod Álvaro som bekendt for og den smilende brasilianer havde følgende kommentar til kampen:

"Det gik godt i dag. Jeg føler mig frisk i benene og jeg vidste på forhånd at AaB har en god defensiv og at det derfor gælder om at score på de få muligheder man får. Det lykkedes jo meget godt, konstaterede dagens matchvinder.