Nicolai Boilesen

Boilesen trænede fuldt med i dag: "Det nærmer sig!"

Lørdag havde truppen sin første rigtige træningsdag i Østrig, efter den lette træning sent fredag eftermiddag. Formiddagen bød på en normal træning med en række forskellige øvelser med bold, mens eftermiddagen "kun" stod på løbetest - den traditionelle biptest.

Den slap Nicolai Boilesen dog for, men han trænede med i hele formiddagens session - og det var første gang, at han var med i en hel træning med den type indhold og intensitet.

“Jeg nåede lige at være med i tirsdags, dagen inden Silkeborg-kampen, hvor jeg egentlig også var fuldt med, men der var det lidt mere taktisk, hvor der i dag var mere spil."

"Så man kan godt sige, at det var første gang jeg var med i en hel træning i forhold til intensiteten," fortæller Boile, mens de andre gør sig klar til biptesten. Det er skønt, for det har været en lang rejse, men der er stadig lidt vej endnu, men man begynder da at kunne se lyset for enden af tunnelen," fortalte Boile til vores podcast (som kommer i aften eller i morgen tidlig), mens de andre gjorde sig klar til biptesten.

"Den slipper jeg for, det var planlagt fra start af, så i stedet har jeg været i gym den sidste times tid," forklarer han.

"Det er lidt vigtigere på den her tur, at jeg er med i som meget muligt med med bolden, og jeg skal også stadig lave mine øvelser i gym, som skal være med til at styrke knæet. Så det var lidt en afvejning af, hvad der var vigtigst."

Nicolai Boilesen


Tingene skal gøres på den rigtige måde
Selv om Boile endnu ikke er "matchfit", så nærmer det sig - uden at han dog kan sætte en præcis dato på endnu.

"Ja, det nærmer sig, men for at være helt ærlig, så ved jeg det faktisk ikke hvornår det præcis bliver."

"Nu må vi se med den her træningslejr, hvor jeg forhåbentlig skal være med til stort set det hele hver dag, og så se hvordan kroppen og knæet reagerer, og hvordan jeg selv følger det, og hvordan trænerne ser det i samråd med fysserne, og så lave en statusopdatering derefter."

"Det handler om at være klog nu, for selvfølgelig kan man lynhurtigt blive utålmodig, når man er så tæt på, og selvfølgelig er det også rigtig dejligt at være nået dertil. Men det er nu, at tingene skal gøres på den rigtige måde. Så hurtigt som muligt, men også på den rigtige måde," lyder det fra Nicolai Boilesen.

Nicolai Boilesen og Andreas Cornelius på vej på træningsbanen i Østrig