B1903 sikrede sig oprykningen

Som nævnt her, skulle B1903 spille oprykningskamp lørdag den 3. november, mod Hørsholm Usserød IK, om en plads i forårets Kvalifikationsrække.

Treerne sikrede sig oprykningen, da Hørsholm Usserød IK blev besejret 1-0 på Glostrup Stadion. B1903 dominerede spillet i store dele af kampen men manglede desværre den fornødne effektivitet i offensiven, og da HUI brændte deres eneste store chance i kampen – et straffespark som blev reddet af 03'ernes målmand Steffen Pedersen – sluttede den ordinære kamp 0-0.

B1903's topscorer, Kim Madsen, afgjorde dog sagen på et pragtmål i første halvleg af den forlængede spilletid. Samme Kim tillod sig i anden halvleg af omkampen, at brænde et straffespark, som definitivt ville have lukket kampen. I stedet forsøgte HUI at iværksætte en sidste desperat offensiv, men selvom der blev bidt negle både på bænken og på tilskuerpladserne i de sidste minutter, kom 03'ernes sejr dog aldrig for alvor i fare.

Med oprykningen nåede B1903 det helt store mål for sæsonen, og der venter nu et spændende og hektisk forår i Kvalifikationsrækken, hvor der spilles om oprykning til Danmarksserien.