Atiba Hutchinson nomineret til årets spiller i Canada

F.C. Københavns dynamiske midtbanespiller Atiba Hutchinson har ikke kun imponeret i Danmark og Europa. Hans bedrifter i indeværende år er heller ikke gået ubemærket hen i hans hjemland, Canada. Efter en sæson hvor han er blevet dansk mester, skandinavisk mester og har gjort en god figur i UEFA Champions League, har det canadiske fodboldforbund CSA besluttet at nominere ham til ’Canadian Soccer Player of the Year’.

 

Kåringen foregår på to plan. Dels stemmer fans via fodboldforbundets hjemmeside, og dels deltager journalister i afstemningen, via e-mail. Der vægtes 50/50 mellem fans og journalisters stemmer. Der er blevet nomineret 6 spillere til årets mandlige fodboldspiller af den canadiske landstræner. Foruden F.C. Københavns Atiba Hutchinson, drejer det sig om Dwayne DeRosario, Thomas Radzinski, Martin Nash, Adrian Serioux og Paul Stalteri.

 

Du kan med andre ord også have indflydelse på om det bliver Atiba Hutchinson eller en af de andre 5 nominerede der løber med hæderen. Der kan stemmes indtil den 29. januar.

 


 

 

 

SE OGSÅ

>>> Deltag i afstemningen her