Peter Ankersen og Denis Vavro

Anker vil slutte med sejr: Lidt sjovere at løfte pokalen, når man lige har vundet

Lørdag kl. 17 venter GULDFESTEN mod FC Nordsjælland i Telia Parken. Og efter et par nederlag i det jyske skal en fantastisk sæson sluttes ordentligt af foran en tætpakket Telia Parken, fortæller Peter Ankersen.

”Selvom det har været kampe uden pointmæssig betydning, så skal den lille negative stime brydes. Og med et næsten fyldt stadion skal man gerne kunne se på os spillere, at vi vil slutte sæsonen med en sejr. Det er trods alt også lidt sjovere at løfte pokalen, når man lige har vundet en kamp. Så vi har fuldt fokus på, at vi skal ud og vinde den kamp, og så gemmer vi al festivitas til bagefter,” siger Peter Ankersen.   

”Jeg er sikker på, at alle møder op og er topklar til kampen, så vi kan give fansene en god afslutning på sæsonen,” siger han. 

Vemodig men flot afslutning 
Det er ikke nogen hemmelighed, at Peter Ankersen efter sin fjerde sæson i København har fået lov at prøve lykken i udlandet. Derfor bliver lørdagens kamp med al sandsynlighed hans foreløbigt sidste med løven på brystet.

”Det er selvfølgelig lidt vemodigt. Jeg har haft fire rigtig rigtig gode år i klubben, og det slutter heldigvis på en lykkelig måde med en fantastisk sæson, hvor vi endnu engang har spillet europæisk og kan kalde os dansk mester igen,” siger Peter Ankersen.

>> Flere end 30.000 har sikret sig billet til GULDFESTEN - find din plads her