Årets FCK-Spiller: Magne Hoseth

I den seneste uges tid har vi her på FCK.DK haft en afstemning kørende om hvem brugerne af F.C. Københavns officielle hjemmeside synes har været den bedste FCK-spiller i 2004.

Rigtig mange har valgt at stemme ved hjælp af deres mobiltelefon, og som dagene har skredet frem, stod det klart, at vinderen skulle findes mellem tre spillere: Magne Hoseth, Hjalte Nørregaard og Peter Møller.

I sidste ende blev det Magne Hoseth, der løb med den ærefulde titel. Hjalte Nørregaard var lige i hælene på nordmanden, mens Peter Møller tog sig af tredjepladsen.

Selvom Magne Hoseths første kamp for de danske mestre var den 7. august i år, så har nordmanden på bare fire måneder alligevel formået at indprinte sit navn i de københavnske løvehjerter. I alt har Magne spillet 17 kampe for F.C. København indtil videre.

FCK.DK fangede en noget overrasket, men meget glad Magne Hoseth på telefonen. Magne er i øjeblikket i Molde i Norge, hvor han holder jul med familien og kæresten.

- Jeg er meget stolt. Det er fantastisk at blive kåret som årets spiller - specielt når jeg kun har været i klubben i så kort tid, og vil gerne sige tusind tak til fansene for den opbakning jeg har fået. Jeg er godt klar over, at den tragiske ulykke i PARKEN i efteråret har sat fokus på min person, men jeg håber også, at jeg bliver kåret fordi jeg har spillet noget godt fodbold. Jeg glæder mig allerede til det nye år, og jeg er sikker på at vi stadig godt kan nå førstepladsen - vi skal bare klø på, siger Magne Hoseth til FCK.DK.

Blandt det mange indsendte stemmer er der blevet udtrukket tre vindere af følgende præmier:

1. præmie: En signeret FCK-spillertrøje fra Kappa.
2.- 3. præmie: 2x5 VIP-billetter til forårets to Royal League-hjemmekampe mod Tromsø og Göteborg.

Vinderne får direkte besked.

F.C. Københavns Fan Club kårer i juni måned Sæsonens Spiller. I sidste sæson gik hæderen til Álvaro Santos.


Magne har fået et specielt forhold til Nedre C - billedet her siger vist det meste?