7 dage tilbage: Din klub kan stadig nå at tilmelde sig Kronborg Cup

Det er ved at være sidste udkald, hvis din klub skal være med til Sjællands største fodboldturnering, Kronborg Cup - I dag fredag er der kun en uge til tilmeldingsfristen. 

>> Tilmeld dit hold her

Flere årgange indenfor 11-mandsfodbold er fuldt booket eller tæt på - det samme gælder enkelte 8-mands-rækker, mens der er flere ledige pladser i 5-mands-rækkerne. Spørgsmål om tilmelding kan ske på info@kronborgcup.dk. 

Selve turneringen afvikles fra fredag 10. august og henover weekenden med Kronborg Slot som en smuk kulisse, og igen i år er F.C. København officiel samarbejdspartner.

Vi glæder os til at være i Helsingør med blandt andet Team Leo og – hvis kampprogrammet tillader det – spillere fra vores førstehold. Alle børn, der deltager i Kronborg Cup, kan oven i købet se frem til en tur i Telia Parken, hvor vi inviterer til Superligafodbold.

En fodboldfest for tusindevis
Kronborg Cup er en sand fodboldfest, som bliver skudt i gang med et storstilet åbningsevent på Kulturhavnen i Helsingør.

I løbet af weekenden udspiller festen sig på 50 fodboldbaner med deltagelse af omkring 7000 fodboldspillere og op mod 500 drenge- og pigehold på alle niveauer i aldersgruppen 8-17 år.

Lyder Kronborg Cup som noget for dig og dit fodboldhold? Læs mere og tilmeld dit hold her.