Ibrahim Samrawi

6-1 til U19 i Baltic Sea Cup

U19 vandt i dag en fornem udesejr i tredje runde af Baltic Sea Cup, da de slog Halmstad BK's U21-hold med hele 6-1.

Hjalte Nørregaard fik en flot start på sit nye job som officiel U19-cheftræner i F.C. København, da hans talentfulde mandskab i dag kørte til Halmstad og ikke bare tog en sejr med hjem, men også sendte hele seks bolde ind bag den svenske keeper.

"Det var en rigtig dejlig sejr, som vi også havde brug for som gruppe efter nogle nederlag i U19-ligaen," fortæller Hjalte fra bussen hjem fra Halmstad.

"Vi havde den helt rigtige tilgang til kampen og gik ud og satte os godt på spillet. Vi kom med et godt udtryk og var aggressive og pressede dem højt, præcis som vi havde aftalt. Vi fandt gode positioner i opspillet og lykkedes med at dominere dem, og vores overtag voksede bare gennem hele kampen."

"Slutresultatet afspejler meget godt, at vi også skabte mange chancer, som vi udnyttede, så alt i alt både en god kamp og en god oplevelse for holdet mod et blandet svensk hold med både førsteholds-reserver med erfaring fra Allsvenskan og ungdomsspillere."

Ibrahim Samrawi tegnede sig for to mål, og de øvrige fire blev sat ind af Mohamed Daramy, Ahmed Daghim, Alexander Hjælmhof og Tobias Pedersen.

U19 har én kamp tilbage i Baltic Sea Cup, hjemme mod polske MKS Pogon Szczecin. Den spilles efter onsdag eftermiddag den 12. december i København. Nærmere info om tid og sted følger på FCK.DK.