Spillerne går på banen

500 pladser tilbage til sæsonpremieren i Lyngby

OPDATERET 1O. juli: Alle vores pladser er nu udsolgt

I dag er der præcis to uger til, at vi indleder den nye Superligasæson med en udekamp i Lyngby mandag den 22. juli, kl. 19.

Vi har ca. 3.000 billetter til vores FCK-fans, fordelt på et stemningsafsnit bag det ene mål, og et familieafsnit på den ene langside.

Der er lige nu ca. 500 ledige pladser tilbage, så vi anbefaler, at du ikke venter for længe, hvis du vil støtte holdet fra første fløjt i den nye sæson.

De fordeler sig med 80 til Familieafsnittet og 460 til Stemningsafsnittet og koster 120 kr. for voksne, 90 kr. for børn, studerende og pensionister.

>> Find pladserne her

Kommende kampe
Fire dage senere spiller vi i Derry eller Gibraltar, afhængigt af hvem vi møder i Conference League Q2. I sagens natur har vi ikke nogen billetinfo, før vi kender modstanderen. Magpies og Derry mødes på torsdag i Gibraltar og spiller returkamp i Derry torsdag den 18. juli.

Billetsalget er til gengæld i fuld gang til vores Superliga-hjemmekamp i juli/august, hvor vi i første omgang har en AGF-kamp i Parken søndag den 28. juli, kl. 18.

Her spiller vi for første gang i vores nye adidas hjemmebanetrøje, og som meldt ud i går, så tager vi også afsked med David Khocholava.

>> Billet.fck.dk