5-1 over Vejen i pokalen

Første halvleg var ikke den store spillemæssige oplevelse. Til gengæld har F.C. København kontrolleret begivenhederne, og Vejens chancer begrænsede sig til nogle få hjørnespark.

I tiende minut blev det 0-1 ved Thorninger, da der kom et indlæg fra Dobatas fra højre side, som endte ved Thorninger, der firsttimede den ned i højre side.

Siden havde vi nogle chancer, som endte i et par upræcise afslutninger - Thorninger skød højre om mål med et okay langskud, og David missede en god hovedstødschance. Fra ca. et kvarters spil og frem faldt spillet kraftigt, både i tempo og kvalitet.

Hen mod halvlegens slutning kom angrebsspillet til at hænge bedre sammen igen, og der blev lidt mere plads fremme. Det gav et mål til, da David spillede ind over fra højre side og fandt Thorninger, der sendte den ind i tomt mål.

Anden halvleg begyndte med to skud af Brattbakk. Det ene var fladt og blev pillet nede i højre hjørne, og det andet var et lob, som Vejens målmand havde store problemer med.

Sjette minut, og Vejen havde en mand igennem med et svagt forsøg, som Rune klarede.

Det blev 3-0, da David Nielsen fik stukket en friløber af Harald, som han smækkede ind i nederste højre hjørne.

Med en time tilbage blev Pascal skiftet ud, og Donatas gik ud. Harald røg dermed ned på højre midtbane.

4-0-målet kom, da Harald stormede igennem i højre side og perfekt fandt Thorninger en meter fra mål, hvor han hamrede den ind.

Pascal kom igennem efter at Thorninger havde taget et langt rush op ad banen - han forsøgte at finte keeperen, men det lykkedes ikke rigtig.

Andreas afløste Harald, og han kom ind og spillede højre fløj.

Med tunge skyer over stadion ser det ud som om regnen kan bryde igennem hvert minut. Det kan give problemer her, da der bestemt ikke er pressefaciliteter - denne computer står på et rækværk nede ved banen... Vi håber den går de sidste 15-20 minutter.

5-0-målet mindede om indendørs fodbold. David driblede igennem i højre side og fandt Pascal ved den fjerneste stolpe, og en meter fra mål headede Pascal 100% uselvisk på tværs til Thorninger, der puffede den ind fra ½ meter.

Vejen fik reduceret efter et koks i vores venstre forsvarsside, hvor Ole Kruse gled ind bag forsvaret og fik skubbet den ind.