U10-holdfoto i Porto
Jubel efter scoring
Jonas WInd og Julian Kristoffersen

4-1 til FC Porto i Youth League

FC Porto lagde hårdt ud og tilspillede sig et par hjørnespark allerede i første minut, men da først vi kom os over det første stormløb, spillede vi fint med - og tog teten i det 12. minut, da Jonas Wind fra nært hold ekspederede bolden i nettet efter et hjørne fra venstre.

Men der gik kun syv minutter, før hjemmeholdet bragte balance i regnskabet, da anføreren Moreto Cassama fik plads uden for feltet til at sparke bolden hårdt og fladt ind ved den fjerneste stolpe.

Siden dominerede Porto halvlegen spillemæssigt, men vi stod godt og koncentreret og slap dem ikke frem til noget særligt, og det var helt fortjent, at vi kunne gå til pause med 1-1.

Efter pausen skruede portugiserne dog op for tempoet, og så viste klasseforskellen sig tydeligt. Inden et kvarter var de foran 3-1 på to mål af Rui Pedro, og det lignede en afgørelse.

Mod slutningen af kampen kom vi dog ganske godt med igen og havde også tilløb til udmærkede chancer. Men bedst som man håbede på en sen reducering, slog de kontra i overtiden, og Rui Pires udnyttede et straffe, da Ibsen kom for sent ud i en angriber, der lige nåede at prikke bolden først.

I den anden kamp i gruppen vandt Club Brugge i går aftes 2-1 hjemme over Leicester.