Rasmus Falk og Dame N'Doye

3-0 i GULD-DUELLEN = 8 points forspring

Hvilken forrygende fodboldfest!! 25.321 tilskuere så løverne æde de midtjyske ulve i et brag af en topkamp, der sendte os hele otte point foran i tabellen!

Højt tempo og høj intensitet prægede de første 45 minutter, hvor vi bare blev bedre og bedre og periodevis udspillede gæsterne.

Andreas Bjelland valgte den perfekte dag til sin første scoring i FCK-trøjen, da han headede bolden ind efter en fiks hjørnekombination mellem Fischer og Falk - og inden pausen udnyttede N'Doye en løs clearing på endnu en dødbold og smaskede kuglen i nettet mellem venner og fjender.

En stor FCM-chance lige inden pausen kunne have sendt dem tilbage i GULD-DUELLEN, men overliggeren og en Jesse Joronen-redning på stregen forhindrede reduceringen.

Efter pausen pressede gæsterne i starten, men midt i halvlegen slog N'Doye til med et mål i verdensklasse til 3-0. Det kom midtjyderne sig aldrig over, og uden de store problemer kørte vi sejren hjem, mens fansene holdt endnu en fanfest på tribunerne!

Tak for den fantastiske støtte på denne dejlige Skærtorsdag - og på gensyn på søndag otte dage, når OB kommer til Telia Parken!