29.09.93 FCK-Linfield 4-0 efs

I en af de mest dramatiske afslutninger i klubbens korte levetid sørgede Lars Højer for at udligne nordirernes 3-0-føring fra den første kamp i Belfast. 

Med et dommedagshug på det allersidste spark i ordinær spilletid hamrede kanonkongen bolden ind bag den nordirske keeper og sikrede forlænget spilletid, hvor indskiftede Kim Mikkelsen sørgede for den afgørende scoring til en sammenlagt 4-3-sejr.

Det var fuldt fortjent, at københavnerne tog stikket hjem, og da man  allerede midt i 1. halvleg førte 2-0 på mål af Peter Møller og Martin Johansen, så det ud til at Benny Johansens kompromisløse offensive satsning gav bonus.

Som tiden gik - og man ikke formåede at omsætte de mange chancer i flere scoringer - kom tvivlen dog snigende, indtil Martin Johansen blev nedlagt nogle meter uden for feltet i overtiden. 

Dommeren sagde "Last action" til Lars Højer, og endnu engang eksekverede han en dødbold fra lang afstand - og mindede dermed alle om, hvor lille forskellen egentlig kan være mellem succes og fiasko!