Sektion 12

1.250 på venteliste til fast plads på Sektion 12

I den kommende uge får nogle af de 1.250 F.C. Københavnere på ventelisten mulighed for at sikre sig en fast plads på Sektion 12.

Få hundrede pladser tilbydes ventelisten
Vi har fået lidt ledig kapacitet frem mod foråret, efter der har været helt udsolgt af sæsonkort og abonnementer i en længere periode.

De få hundrede ledige faste pladser tilbydes først til de, der har stået længst på ventelisten, og så arbejder vi os gennem listen kronologisk.

”Det er for det første dybt imponerende, at vi har en opbakning, der gør, at vi står med 1.250 fans på venteliste for at få en fast plads på Sektion 12," siger direktør Jacob Lauesen.

"Samtidig er det også vigtigt for os, at nogle af dem nu får mulighed for at sikre sig den plads, de har måttet vente på."

Benyt fortsat ventelisten
"Interessen er så stor, at vi kan stå i en situation, hvor der ikke kommer abonnementer eller kort i åbent salg i denne omgang."

"Derfor er ventelisten en god ide, hvis man ønsker en fast plads på Sektion 12 på et tidspunkt, da vi løbende vil tilbyde de ledige pladser, der opstår til dem, der har skrevet sig op først," siger Jacob Lauesen.

Du kan skrive dig på ventelisten her.

Masser af andre muligheder
Vi har masser af andre gode muligheder for en fast plads på både C og D-tribunerne til et spændende forår i Parken med både 3F Superliga og europæisk fodbold. Det kan du læse mere om her.