Victor Nelsson

1-3 i Brøndby

To kontrascoringer af hjemmeholdet betød, at vi midt i 1. halvleg var bagud 0-2! Først trak Hedlund ind fra venstre ud hamrede bolden i nettaget, og siden øgede Wilczek efter et boldtab på midten, hvor Zeca havde tabt sin ene støvle.

Efter en halv times spil kom vi dog tilbage i kampen, da Maxsø styrede et Santos-hovedstød i eget net efter indlæg fra Bengtsson.

Ellers var det småt med afslutninger i begge ender i en hektisk og duelpræget halvleg, hvor vi var mest på bolden, mens Brøndby hele tiden lurede på kontraer.

Vi var også mest på bolden i det første kvarter efter pausen, men havde stadig svært ved at komme til chancer. Midt i halvlegen blev det endnu sværere, da Falk fik direkte rødt, da han uheldigvis ramte Kaiser lige i ansigtet med for højt løftet ben.

Trods undertal forsøgte vi at presse spillet frem og fremtvinge en udligning, men i stedet øgede Wilczek til 3-1 med et kvarter igen, og det punkterede sæsonens første Derby.

Der er revanchemulighed allerede søndag den 1. december, når Brøndby kommer til Telia Parken.