Viktor Fischer

1-0 i første testkamp

To minutter før tid headede Jonas Wind kampens enlige mål i netmaskerne efter et fint opspil, som Boilesen afsluttede med et perfekt indlæg fra baglinjen.

Men som altid er resultatet ikke det primære i disse testkampe, hvor det bare gælder om at få flest mulig i gang med noget kamptræning. Derfor så vi også 21 spillere i aktion i 45 minutter hver, så kun U19-centerforsvareren Jacob Haahr fik fuld spilletid. Carlo Holse fik til gengæld ikke spilletid, selv om han oprindeligt var udtaget. Men han var lidt træt i kroppen og havde jetlag efter at han først i går kom hjem fra en tur med U21-landsholdet i Mexico, hvor han og Mads Roerslev i øvrigt fik debut. Han og Bjelland trænede i stedet let om formiddagen.

I en stille og rolig indledning på kampen havde Roskilde-angriberen Andreas Bruus kampens første gode mulighed, men Stephan havde ikke problemer med hans afslutning. Gæsterne var i det hele taget mest aggressive i kampens indledning, men efter et kvarter skabte vi halvlegens største tilbud: Ankersen chippede et perfekt indlæg ind foran, hvor N'Doye satte panden på og tvang Frederik Schram ud i en super-redning for at afværge til hjørne.

Dame N'Doye

 

Siden tog vi mere og mere over, og både Papagiannopoulos, Ankersen og Kvist havde afslutninger, som dog ikke voldte Schram de samme problemer som N'Doyes.

Som sagt skiftede vi alle pånær Haahr i pausen, så vi nu stillede med: Joronen - Vesterlund, Vavro, Haahr, Boilesen - Skov, Falk, Zeca, Fischer - Pieros, Wind.

Det var Fischers første optræden siden starten af november, og vi skulle hilse og sige, at det gik udmærket.

"Jeg var selvfølgelig glad for at spille, og det gik også fint, men jeg føler først, at jeg er HELT tilbage, når vi har spillet den første Superliga-kamp mod OB 10. februar," lød det fra Fischer efter kampen.

Roskilde skiftede keeper i pausen, så vi fik vores gamle ungdomsmålmand Frederik Vang Larsen i aktion, men i løbet af 2. halvleg skiftede de også det meste af holdet. Bruus havde en god kontramulighed i starten af halvlegen, men afsluttede i sidenettet, og ellers sad vi på det meste og kom efterhånden også til gode chancer.

Jacob Haahr


Efter en times tid ville Boilesen gerne have straffe, da han mente sig hægtet i feltet, og kort efter havde Pieros et udmærket hovedstød efter hjørne. Skov fik en enkelt dødbold-mulighed, som en Roskilde-forsvarer headede væk et par meter foran stregen, Vavro kom højest på et hjørne uden at få rent træf, Jonas headede tæt forbi fjerneste målhjørne... og den største mulighed skabte Fischer ved fikst at trække sig fri og fyre et fladt hug af, som tvang Frederik Vang ud og ned i en fornem redning.

Seks minutter før tid var vi endnu tættere på, da Jonas headede et Fischer-hjørne på træværket, så helt urimeligt var det ikke, at vi kom på tavlen i det 87. minut. Et fint og tålmodigt angreb blev kørt fra Skov i højre, via Fischer på midten og ud til Boilesen, der smækkede et perfekt indlæg ind foran, hvor Jonas satte hovedet på og sikrede træningssejren.


Alt i alt en god gang kamptræning uden skader, og dermed var det væsentligste formål opfyldt. Nu står den på hvile og individuel behandling i morgen (dvs ingen fælles træning på Nummer 10), inden onsdagens afrejse til Dubai, hvor der venter daglig træning og testkampe mod FC Astana, Örebro SK og New York City FC.