Andreas Cornelius

0-0 mod Randers i Future Cup

Det blev en intens og chancerig men målfattig affære på Nummer 10 i onsdagens Future Cup-kamp mod Randers FC. Kampen fungerede primært som kamptræning for de førsteholdsspillere, som ikke er med deres respektive landshold i disse uger.

F.C. København stillede op i en offensiv 3-4-3 opstilling, og indledningsvis blev det også til et par gode muligheder for hjemmeholdet, der pressede højt på Randers FC’s bagkæde. Det udmøntede sig blandt andet til et par langskud først fra Boilesen og senere Diogo, men Randers keeper Oskar Snorre (og stolpen) fik forhindret forsøgene.

Efter et kvarters tid kom Randers FC tættere på mål, men denne gang var det FCK-keeper Alex Rúnarsson, som fint fik afværget chancerne. Ellers fortsatte kampen som en fysisk affære, med flere halve og hele chancer til begge hold.

Kort før pausen kom Nicolai Boilesen desværre til skade, og måtte udgå af dagens kamp, og blev erstattet af U19-spilleren Aksel Halsgaard. Alle kunne se, at det ikke så godt ud - men vi kender først senere omfanget af skaden. Alle i F.C. København ønsker 'Boile' god bedring.

Anden halvleg startede med et mere dominerende F.C. København, der kunne holde lidt mere på bolden end i første halvleg, mens Randers i højere grad fik muligheder via omstillinger. Det blev dog kun til et par fine forsøg fra blandt andre Christian Sørensen og Andreas Cornelius, men fortsat ingen mål.

Efter en times spil blev Cornelius og Lerager erstattet af Babacar og U19-spilleren Galdur Gudmundsson. En offensiv indskiftning, som også frembragte et par chancer til begge spillere. Den nok største chance var en ”scoring”, hvor Babacar spillede Galdur fri i feltet, og islændingen sendte bolden i et tomt net, men var desværre vinket offside i mellemtiden.

De mange fremmødte fans måtte derfor forlade Nummer 10 uden at se nogen mål. Kampen endte 0-0 til trods for, at der var muligheder for begge hold til at komme på måltavlen.