Carlos Zeca

1-2 i Randers

Der var ikke meget, der fungerede for løverne i de første 45 minutter, hvor Randers FC dominerede klart og også kom til flere store chancer.

Et giftigt frispark fra Ankersen var det nærmeste vi kom en scoring, og kun jysk uskarphed og gode indgreb af Kalle Johnsson forhindrede en pauseføring på et mål eller to til hjemmeholdet.

Vores spil blev ikke bedre efter pausen, og i det første kvarter bragte Randers sig foran 2-0. Først flugtede Mathias Greve bolden i nettet efter hjørne, og siden scorede Marvin Egho på et straffe, som Victor Nelsson begik mod Tosin Kehinde - og som også kostede Nelsson et direkte rødt kort.

Den sidste halve time bød ikke på mange aktioner i de to felter, og Randers FC havde ikke problemer med at køre den velfortjente sejr hjem, og først i tredje tillægsminut reducerede Viktor Fischer til slutcifrene 1-2 efter en fejl i Randers-forsvaret.