Robert Mudrazija

Ståle: Drengene viser stor mental og fysisk styrke

"I modsætning til hvad mange derhjemme nok vil sige, så leverer spillerne en rigtig godt gennemført kamp på en meget vanskelig bane mod en vældig godt organiseret modstander," sagde Ståle efter sejren i Göteborg.

"Vi vinder chancestatistikken med 6-7 mod 1, for de har jo nærmest kun den, hvor Nelsson falder og de scorer."

"Vi begynder rigtig godt de første 10-12 minutter og slutter også halvlegen med 12-13 gode minutter, så halvdelen af 1. halvleg var vi gode. Vi indleder også 2. halvleg godt, men kommer så ind i en dødperiode, hvor vi ikke får løst dem op, og så scorer de som sagt på deres første chance."

"Vi var ikke overraskede over, at kampen udviklede sig på den måde med, at vi kunne få mange chancer mod deres få, og vi vidste, at vi ikke måtte lave fejl, for det kunne blive hårdt straffet."

"Da de scorede havde vi ellers fuld kontrol over kampen, og deres keeper holder dem jo inde i kampen med nogle syge redninger, men selv vi kommer bagud på den måde, så giver drengene ikke op. De holder hovedet højt og viser både mental og fysisk stærke," sluttede Ståle, der nu kan se frem til en Q3-kamp i Parken næste torsdag mod vinderen af Piast Glawice mod Hartberg.