Fint udgangspunkt inden returkampen

Daniel Braaten 
- Det var en god kamp, meget jævn og et tæt opgør – og så er vi nok lidt heldige med vores mål. Vi burde nok have fået et mål mere, men det vigtigste var at vi vandt, og at vi tager et godt resultat med til returkampen. 

TK 
- En udmærket kamp efter at vi har været lidt slidte i de sidste par hjemmekampe. Første halvleg var god, det samme var starten af anden halvleg, mens de sidste 30 minutter bliver til en meget taktisk affære, hvor ingen af holdene ville satse unødigt. Vi skulle måske have satset på at køre nogle kontraer til sidst, det gjorde vi ikke – men afholdt også dem fra at komme til chancer. 

Andreas Cornelius 
- En god sejr efter en god første halvleg og en OK anden halvleg. Vi havde bolden meget og sørgede for, at FC Nordsjælland ikke fik nogen chancer. Alt i alt en godkendt indsats. Vi skal dog skabe lidt flere chancer, men i og med vi holdt nullet, så ser det fint ud inden kampen i Farum. 

Olof Mellberg 
- En lidt mærkelig kamp. De stod meget dybt, ville gerne have bolden, men kom aldrig rigtig frem til chancer. Vi skulle dog passe på dem, for pludselig kom de – men de kom frem til meget få chancer. Vi spillede med stor tålmodighed mod dem, og generelt lykkedes det meste ganske godt i dag. 1-0 er selvfølgelig en spinkel føring inden returkampen, men vi har et clean sheet og det er en stor fordel… 

Rurik Gislason 
- Jeg synes vi holder god fart i bolden i dag, som FCK generelt har været gode til, men det har manglet lidt på det seneste. Det skal vi bygge videre på i de næste kampe. Og vi kan se, at når vi rammer en 5-6 gode afleveringer i træk, så er det vi får vores chancer og får åbnet spillet op. Jeg er positiv før returen, for selvom 1-0 ikke er en prangende føring, så er den god. Vi går efter at vinde returkampen – og det vil være stort for mig med en pokalfinale.