Hovedkvarteret er F.C. Københavns faste podcast i sæsonen, som giver dig ægte københavner-stemning, godt humør og et ekstra skud FCK. Den faste vært er Martin Kampmann, FCK Media, som har en gæst på besøg - hvis han ikke lige er på tur og tager Hovedkvarteret med ud i den store, vide FCK-verden.


Fanfortællinger fra europæiske udebaneture

Europa kalder på ny! Tirsdag kl 19.45 begynder jagten på Champions League - det er i Wales, og det er mod The New Saints. 

Det er begyndelsen på endnu et europæisk eventyr for os alle sammen - og derfor dedikerer Hovedkvarteret en lille times tid til at svælge i gode europæiske minder. 


Jens Stage skyder en ny sæson i gang

Fredag venter sæsonens første hjemmekamp - det er mod AGF i Telia Parken, og intet synes mere oplagt end at lade vores nye mand hentet i Aarhus, Jens Stage, være sæsonens første gæst i Hovedkvarteret.

I podcasten får du chancen for at lære Stage lidt bedre at kende... Er han fx festivaltypen, er cyklen det foretrukne transportmiddel, og hvor i København har han tænkt sig at finde lejlighed? 


På 10'eren efter GULDDERBYET

I denne udgave af Hovedkvarteret svælger vi naturligvis i mesterskabet!

Efter tre dage med guldfri og individuel træning var alle spillerne samlet på 10’eren torsdag, og det udnyttede vi til at snakke om den fantastiske søndag sammen med Skov, Anker, N’Doye, Falk, Boile og Fischer. 


Dagen efter DERBYSEJR nr. 3

Søndag fik vi sæsonens tredje DERBYSEJR ud af ligeså mange mulige, og mandag er Hovedkvarteret taget på 10'eren for at fange en bunke glade spillere. 

Vi er i højt DERBYSEJR-humør og kigger frem mod torsdagens GULD-DUEL mod FC Midtjylland sammen med Fischer, Wind, Zeca, Skov og Bjelland. 


Store DERBY-minder med Jonas Wind og Hjalte Nørregaard

I anledning af sæsonens tredje DERBY har Hovedkvarteret besøg af Jonas Wind og Hjalte Nørregaard. De to herrer ved en ting eller to om at levere store DERBY-minder på udebane - og det er selvfølgelig temaet for denne udgave af Hovedkvarteret. 


Falk, Boile og slutspils-simulatoren 

Slutspillet begynder søndag kl 16, når vi tager imod Esbjerg.

I den anledning har Hovedkvarteret inviteret Rasmus Falk og Nicolai Boilesen i studiet til slutspilstema-snak med tilhørende musik, quiz og ikke mindst den store slutspils-situations-simulator! 


Faninspiration fra Argentina

I den nyeste podcast fra Hovedkvarteret kigger vi nærmere på den ekstremt passionerede fanscene i Buenos Aires, hvor Daniell Askholm, udviklingskonsulent i F.C. København, har været på ferie med fodbold som hovedmål og oplevet fire forskellige hjemmebaner.

Det store spørgsmål er, hvordan vi i F.C. København som klub og som fans kan lade os inspirere af den argentinske passion - og omvendt om kan de lære noget af os?


Hovedkvarteret fejrer 10-året for N'Doyes debut

10 år efter debutkampen mod Manchester City og 184 kampe og 97 mål senere får du nu historien om Dame N’Doyes første tid i København og debuten i den hvide trøje - fortalt af William Kvist, Mikael Antonsson, Ståle Solbakken og Dame N’Doye selv.


Friske feriehistorier og klar til guldjagt

Hovedkvarteret var på 10'eren, da spillerne torsdag 10. januar vendte tilbage fra ferie. Lyt med og få feriehistorier fra bla. Thomsen, Bjelland, Skov, Fischer og Wind, der også fortæller, hvordan de har holdt formen ved lige under ferien. 


Nicolai Boilesen og den store status

Sammen med vært Martin Kampmann serverer Boilesen den store sportslige status midt i et hektisk november-program og godt halvvejs i en travl sæson.

Boiles store status bliver leveret i form af et "award show", hvor der med udgangs i sæsonens hidtidige 30 kampe skal vælges en vinder i syv forskellige kategorier.


Københavnerkongen og hundekenderen Peter Ankersen... og Pospech 

I denne udgave af Hovedkvarteret er Peter Ankersen gæst, og vi snakker blandt andet om Sultans of Swing, hunde og Ankersens københavnerkendskab.

I anledning af hjemmekampen mod Slavia Prag ringer vi til ingen ringere end Zdenek Pospech for at få en status på tjekkisk fodbold og Slavia i særdeleshed. 


Nicolaj Thomsen i radiokøkkenet

Denne gang præsenterer vi en nyskabelse i form af radiokøkkenet med Nicolaj Thomsen i hovedrollen som fiskekok.

Thomsen kaster sig ud i at tilberede en multe, men forinden snakker vi musik og Thomsen-facts, og så får Nicolaj senere i programmet lov til at svare på spørgsmål fra tre af holdkammeraterne…


Historien om Sektion 12

Midt i landskampspausen kunne vi melde ud, at der er udsolgt af sæsonkort og abonnementer på Sektion 12. 

I den anledning dedikerer Hovedkvarteret en lille time til historien om S12, der startede på C2 i 2003 og har nået et foreløbigt klimaks med de røde lamper. 


Dagen derpå: Hovedkvarteret følger op på triumfen

Det er dagen efter dagen, hvor endnu et smukt kapitel blev føjet til klubbens europæiske historie. Hovedkvarteret er på træningsanlægget 10'eren for at snakke med spillerne om den fantastiske aften mod Atalanta.

Vi fanger Ankersen, Vavro, Jesse, Fischer, Kvist, Skov og Zeca. 


Dame N'Doye svarer på alt - Del 2

Vi er nået til anden del af Hovedkvarterets ”Spørg mig om alt-podcast" med Dame N’Doye, og endnu engang svarer N’Doye beredvilligt på bunkevis af fanspørgsmål om alt lige fra Hiphop over fodbodfremtid til hårmode.

I bunken af fanspørgsmål ligger også et enkelt spørgsmål indtalt af en vis Viktor Fischer…


Dame N'Doye svarer på alt - Del 1

Dame N'Doye er gæst i en "Spørg mig om alt" særudgave af vores podcast Hovedkvarteret. 

Der var tikket flere hundrede spørgsmål ind på mail, Facebook, Instagram, Twitter samt Youtube, og N'Doye kom igennem langt de fleste med højt humør undervejs. 

På grund af de mange spørgsmål til Damen har vi delt podcasten i to. Dette er Del 1.


Sprogkaos i Hovedkvarteret: Papagiannopoulos taler fire sprog

I en skøn blanding af dansk, svensk og engelsk kommer Hovedkvarteret omkring Sotirios Papagiannopoulos' første tid i København, hans græsk/svenske følelser, spørgsmål fra Carlos Zeca og Pieros Sotiriou, en dansk-guide og meget mere. 

For at gøre sprogpaletten komplet sender Papagiannopoulos også lige en hilsen på græsk til de herrer Zeca og Pieros.


Ny sæson: Andreas Bjelland er første gæst

Sæsonens første gæst er Københavns nye nummer 5, Andreas Bjelland. Andreas fortæller blandt andet om sine forventninger til at være leder i F.C. København, om sin barndom og ungdom på tribunerne i Telia Parken, om hele sild i Holland og baked beans i England - og meget mere...


Uge 20: Tæt på forberedelserne inden de to "finaler"

Der venter to meget afgørende kampe på fire meget vigtige dage. Derfor er Hovedkvarteret rykket til Frederiksberg – nærmere bestemt klubbens træningsanlæg 10’eren for at komme helt tæt på forberedelserne.


Uge 19: Jonas Wind

Jonas Wind er denne uges gæst i Hovedkvarteret, hvor vi først og fremmest vender unge Winds flotte forår i København med alt, hvad der dertil hører af professionel kontrakt, førsteholdsdebut og åbning af målkonto.

Vi kommer desuden forbi Jonas’ forhold til klubben og hans barndom som FCK-fan - og så falder snakken naturligvis også på farmand Per Wind, der i FCK-kredse jo er lidt af en legende.


Uge 18: DERBY-tema - med fans og Boile

Det er derby-uge, og derfor er Hovedkvarteret naturligvis gået i derby-mode. Og hvem betyder derby mest for? Fans! Derfor er gæsterne i denne uge Jonatan Folkver og Jeppe Bannebjerg - to herrer, der begge har fulgt klubben i mange år. 

Til sidst i podcasten bringer vi et derby-interview med Nicolai Boilesen.


Uge 17: Viktor Fischer - Spørg mig om alt, Del 2

Viktor Fischer er dykket endnu dybere ned i spanden med jeres spørgsmål, og nu er anden del af Hovedkvarterets "Spørg mig om alt"-special med Viktor klar til jer.

Ligesom det var tilfældet med første del, garanterer vi forrygende gode spørgsmål og stor, stor variation i emnerne.


Uge 16: Viktor Fischer - Spørg mig om alt, Del 1

Hovedkvarteret har haft besøg af Viktor Fischer til en "Spørg mig om alt"-special, hvor Viktor svarer på en kæmpe bunke fan-spørgsmål. Vi garanterer forrygende gode spørgsmål og stor, stor variation i emnerne. 

Der kom faktisk så mange spørgsmål til Viktor, at vi har delt podcasten i to. Anden del kommer i uge 17.


Uge 15: Stephan "Latino-biker" Andersen

Hovedkvarteret har besøg af Stephan Andersen, som fortæller om sin foreløbige tid i F.C. København, der jo har budt på både op- og nedture for målmanden.

Vi vender også Stephans latinoside og mest af alt hans hang til køretøjer på to hjul - nærmere bestemt sin Harley.  


Uge 14: Teambuilding og Carøe

Hovedkvarteret er taget med spillertruppen til Carlsbergs hovedkvarter (!) i Valby, hvor der er arrangeret teambuilding med indbygget foredrag, rundvisning og ølsmagning (alkoholfri). Vi fanger Viktor Fischer, Nicolaj Thomsen og William Kvist undervejs. 

Der bliver også tid til at gribe knoglen og ringe til Michael Carøe, som med sin telefon signalerede, at han "aldrig var i tvivl", om at vi ville score til sidst mod FC Nordsjælland.


Uge 12+13: Highlights fra februar og marts 

Mens vi venter på slutspillet, har Hovedkvarteret sammenkogt et lille potpourri fra årets første udsendelser. 

Nicolai Boilesen, Carlo Holse, Rasmus Falk, Christian Lønstrup og Robert Skov har alle været forbi Hovedkvarteret i Telia Parken. Du får en lydsnas med dem alle. 


Uge 11: Robert Skov

Vi skal en tur til Silkeborg på søndag, og derfor er ugens gæst i Hovedkvarteret naturligvis Robert Skov. Robert giver os den store guide til en fodboldweekend i Søhøjlandet, og så har vi en overraskelse til ham…

Vi griber også knoglen og ringer til Nicolai Boilesen, som jo er blevet udtaget til landsholdet efter næsten tre års fravær fra de rød/hvide tropper.


Uge 10: Christian Lønstrup

Ugens gæst er Christian Lønstrup, som er cheftræner i FC Helsingør og medlem af Legends Club i F.C. København.

"Løns" fortæller blandt andet om sin tid her i klubben (med alt hvad der dertil hører af mesterskaber, europæiske oplevelser og enkelte fiaskoer), om dengang han opdagede Zanka i B93, om Anders And-sokker i Italien og meget mere.


Uge 9: Rasmus Falk

Ugens gæst er Rasmus Falk, og vi finder plads og tid til både kagesmagning, skønsang og historien bag Falkens lange hår og mærkelige løbestil. 

Derudover når vi forbi "Hvornår var det nu det var" med "den falske Falch", vores ungdomshold og tidligere FCK'ere.


Uge 8: Med holdet til Madrid

I denne uge har vi fået vinger og rejser med holdet til Madrid, hvor der torsdag skal spilles returopgør i Europa League mod Atlético.

Kom med på rejsen og mød Robert Skov (og Viktor Fischer som afbryder hele tiden), Mikael Antonssen, Shaka Loveless og Lars Højer!


Uge 6: Carlo Holse

Ugens gæst er Carlo Holse, og han kårer blandt andet truppens modekonge og modeflop.

Derudover quizzer vi om Randers og lærer Carlo lidt bedre at kende.

Til sidst i programmet bliver der også plads til nyt om tre tidligere FCK-spillere.


Uge 5: Nicolai Boilesen

Ugens gæst er Nicolai Boilesen, og han bliver sat på en hård prøve i quizzen om Boile, hvor vi har fået en lille bunke holdkammerater til at ”udlevere” ham.

Derudover snakker vi selvfølgelig pokalderby, og så bliver der også plads til et genhør med en FCK Legend, der fylder rundt i denne uge.