Amin Chiakha og Victor Froholdt

Ugen der gik (18/2024)

U19
Efter én sejr, tre uafgjorte og to nederlag i de seneste seks ligakampe kan U19 ikke længere genvinde mesterskabet uden at få hjælp fra andre.

U19-tabel

Det havde set bedre ud, hvis ikke vi havde smidt en føring til allersidst i to af de tre seneste kampe (hjemme mod Lyngby og senest ude mod FC Nordsjælland) og siden tabt straffesparks-konkurrencerne om et ekstra point, så det kun blev til i alt to point i stedet for seks. Nederlag i foråret på 1-2 og 0-1 i de indbyrdes kampe mod FC Midtjylland og Brøndby vejer selvfølgelig også tungt.

Vi har stadig spillet to kampe færre, som vi indhenter på onsdag og på lørdag, og vinder vi dem, er vi tre point efter FC Midtjylland og Brøndby, når alle har tre kampe tilbage, og de to mødes i øvrigt mødes i Ikast om to uger.

1.6 u FC Nordsjælland

Bemærk i øvrigt at onsdagens hjemmekamp mod AaB er rykket fra kl. 14.00 til kl. 14.30 og spilles på bane 2 nærmest klubhuset på Jens Jessens Vej.

Emil Højlund
Emil Højlund forsøger sig i onsdagens U19-Derby. Foto: Gaston Szerman, FCK Media

U17
I efteråret var det ”alt eller intet” for U17, som vandt seks kampe og tabte syv, og her i foråret er det også enten eller: to sejre, to uafgjorte og to nederlag – og de to uafgjorte er efterfulgt at henholdsvis en vundet og en tabt straffekonkurrence.

”Ugen der gik” illustrerer udsvingene, for i tirsdags tabte drengene 1-6 hjemme til FC Midtjylland, men rejste sig flot i lørdags og vandt 4-2 i Farum.

I tirsdags kunne vi slet ikke følge med i 1. halvleg, hvor midtjyderne bragte sig foran 4-0, men efter pausen blev det bedre. Efter Rayan Bardghji reducerede i 83. minut, scorede gæsterne dog to mål mere, inden det var overstået.

Sylvester Hildebrandt og Liam West
Sylvester Hildebrandt i duel med en FCM-spiller, mens Liam West ser til. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

Lørdag ventede også en svær opgave mod FC Nordsjælland, som ligger nummer to efter OB, der allerede har sikret U17-mesterskabet efter kun at have sat fem point til i 22 kampe – og tillykke med det i øvrigt.

I Farum udlignede Rayan Bardghji hjemmeholdets tidlige føring til pausestillingen 1-1, og det var første gang, den svenske angriber startede inde på U17 – det samme gælder Sean Fetterlein på den centrale midtbane

I 2. halvleg kom vi hurtigt foran på to mål af Julius Emefile, heraf det ene på straffe. Julius havde i øvrigt også ”varmet op” til U17-kampen med et indhop i lørdagens tidligere U19-kamp, og det samme gjaldt Graham Ankamafio.

Nordsjælland reducerede midt i 2. halvleg til 2-3 på straffe, men William Nørløv sikrede sejren med en scoring til 4-2 et kvarter før tid.

U17 spiller også hjemme mod AaB på onsdag med kickoff kl. 14 på KB’s kunstbane 9.

William Nørløv
William Nørløv i aktion mod FCM. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

U15
Efter at have indledt foråret med syv sejre i træk, tabte U15 for anden gang i træk, da de kørte fra Farum med et 2-4-nederlag efter at have ført 2-1.

Efter nordsjællandsk pauseføring udlignede Jamil El-Rrami kort efter pausen, og Gabriel Santos bragte drengene foran efter en times spil, inden hjemmeholdet vendte kampen med tre mål i de sidste ti minutter.

U15 spiller på torsdag kl. 12 (Kristi himmelfartsdag) hjemme mod Lyngby og skal siden først i kamp lørdag den 18. maj hjemme mod Vejle.

Jamil Koch El-Rrami
Jamil El-Rrami kom på tavlen i Farum. Arkivfoto: Torkil Fosdal, FCK Media

U14
U14 vandt lørdag eftermiddag med 4-1 over Lyngby og har nu 10 point for fem kampe, som svarer til halvdelen af forårsturneringen. De skal først i kamp igen den 25. maj, når B.93 kommer på besøg.

FC DAMSØ
FC Damsø gæstede i lørdags Allerød, som havde indledt foråret med tre uafgjorte i træk, men Damsø er endnu bedre kørende her i foråret og tog sin tredje sejr ved at vinde 1-0 på et mål af Celine Dalsten fem minutter før pausen.

Om to uger gælder det B73 Slagelse på udebane, og lørdag den 1. juni, kl. 12 får de besøg af topholdet Dalum/Næsby i Vanløse Idrætspark.

B1903
B1903 vandt i lørdags en vigtig 1-0-sejr over Brønshøj 2 i bundkampen i serie 1, hvor 03’erne nu lagde lidt afstand til nedrykningsstregen og har både Fremad Amager og Brønshøj bag sig. På lørdag kl. 12 venter en svær opgave ude mod Sundby 2, der kæmper med om oprykning.

KB
KB vandt hele 5-1 over FB i søndagens lokalopgør mod Jens Jessens Vej, hvor de gul- og sortstribede ellers førte 1-0. Men først udlignede Thomas Iversen, og siden tog Jonathan Grumme over og scorede fire gange!

Søndag kl. 12 får KB besøg af Skjold 3, der ligesom KB ligger midt i serie 2-tabellen med ni point for forårets første fem kampe.

OLDBOYS
Efter fire sejre og en målscore på 10-0 gik den ikke længere, da de gamle drenge i mandags tabte topkampen i Avedøre med 0-4 til Hvidovre IF, som nu er ene om at have maksimumpoint.

I aften kl. 20.30 er der revanchemulighed hjemme mod Dragør BK.