Ståle: Vores gameplan blev fulgt

Ståle Solbakken satte en række ord på aftenens kamp, en kamp der helt sikkert vil blive husket længe her i Hovedstaden – og sikkert også i Belgien…

- Der er ingen tvivl om, at jeg egentlig er meget tilfreds med både 1. og 2. halvleg. De stod meget lavt, og ventede bare på en fejl – de trak sig, ventede på en hurtig kontra – men vi gjorde det godt, og gik ikke i den fælde. Vi lavede nogle fejl i 1. halvleg, fx nogle tekniske fejl og for dårlige dødbolde, men intentionen i vores gameplan blev fulgt, og som før sagt, så var det vigtigt ikke at gå i deres fælde.

Om end den stod 0-0 ved pausen, var Ståle ganske godt tilfreds:

- Nogle af spillerne var måske mere skuffede i pausen, end jeg var. Men jeg synes vi gjorde det fint, hvis vi ser bort fra de tekniske fejl. Vi troede på det, og vi troede på, at målet nok skulle komme. Og da målet så kom, løftede hele holdet sig – alle voksede, og jeg er meget tilfreds med hvordan vi gennemfører kampen.

- Man kan sige, at efter 1-0 kom de frem på banen, og vi straffede dem hårdt. Perioden efter 1-0 var fantastisk, og vi lod os heller ikke påvirke af et misbrugt straffespark. Det her er 12-15 minutter, der kommer til at stå i historiebøgerne, for vi var jo farlige hver gang – og det var de 15 minutter, der afgjorde kampen.

Om mulighederne for at gå videre, havde Ståle Solbakken denne kommentar til:

- Vores mulighed for avancement er da blevet større, men nu venter to svære kampe mod Leicester, og de kan give alt fra nul til fire til seks point – men ingen tvivl om, at vi har et godt udgangspunkt. Vi ser gode muligheder for point i kamp fire, fem og seks, og det er heller ikke umuligt mod Leicester ude, men de tilskuere der kommer til vores sidste to hjemmekampe, de kan i hvert fald have et berettiget håb om nogle gode kampe.

Afslutningsvis sagde en storsmilende Ståle om Delaney og pragtmålet til 2-0:

- Nu har jeg været træner for Delaney i snart 10 år, og jeg har aldrig set en så dårlig langskudsskytte. Det her kommer ikke til at ske mere i Delaney karriere, heller ikke i Bundesligaen. Man kunne også se det på vores reaktion på bænken, igen troede jo på hvad de så…

Troede du heller ikke dine egne øjne, så hold øje med FCK.DK, for mon ikke målet dukker op i et highlight eller to...