Oplev hele Københavns hjemmebane 

Klubben - F.C. København er landets mest vindende fodboldklub med 14 mesterskaber og 8 pokaltitler.

Derudover er vi en fast del af det internationale fodboldlandkort - hvilket også er vores målsætning - og har som en af få europæiske klubber præsteret at komme i 14 europæiske gruppespil i de seneste 16 sæsoner.  

Byen - Vi synes selv, vi bor i verdens fedeste by, og vores strategi er at være ambassadør for København og bidrage til byens identitet og udvikling.

Ikke kun på fodboldbanen, men også ved at hele klubben tager medansvar for, at københavnerne har de bedste muligheder for udvikling, sundhed og uddannelse.

Derfor tilbyder vi f.eks. en række aktiviteter rundt om i byen, der også understøtter byens værdier om innovation, mangfoldighed og integration.

Stadion - Parken er F.C. Københavns hjemmebane og Danmarks nationalstadion samt ramme for store koncerter og events. Det gør vores stadion til et af Københavns samlingspunkter for kultur, musik og sport.

Parken ligger ved Fælledparken på Østerbro, hvor Københavns Idrætspark har været placeret siden 1911. 

Kapacitet ved fodboldkampe: 38.065 siddepladser

FCK

muligheder og oplevelser

FCK EXPERIENCE

Her kan du fordybe dig i aktuelle udstillinger i det F.C. Københavnske univers og opleve sider af klubben, du aldrig har set før.

Der er gratis adgang igennem Fanshoppen i butikkens åbningstider.

Omkring Parken

Med placeringen på Østerbro ved Fælledparken er Parken en del af det københavnske bybillede, og nærområdet tilbyder en dejlig blanding af grønne områder og storbyens puls - tæt på Metro, S-tog og busser.

Vi har både de idylliske omgivelser i Fælledparken og mange butikker og spisesteder på og omkring Trianglen, Østerfælled Torv og Østerbrogade. Og det hele i bekvem gåafstand til Parken.

Aktiviteter for børn og unge

På Familietribunen er der altid aktiviteter og konkurrencer for børn og unge, som f.eks. autografer af spillere, Lykkehjul, Målvæg, Leo-bod, PlayStation, Bordfodbold og Ansigtsmaling.

Til udvalgte kampe har vi også en børnefanzone i Fælledparken foran Familietribunen - se nærmere på hjemmesiden op til de enkelte kampe.