AaB venter i Aalborg

FCN første opgave på hjemmebane

FC Nordsjælland fik vendt 0-2 til sejr
Da der var spillet 30 minutter af FC Nordsjællands første kamp i dette års Superliga, da havde Ivan Runje med et selvmål netop bragt FC Vestsjælland foran 2-0. Der var altså ikke meget der tydede på, at FC Nordsjælland ville få point i åbningskampen.

Efter 37 minutter fik nordsjællænderne straffespark – det blev misbrugt af Kim Aabech – men heldigvis for ham og FC Nordsjælland, så fik han to minutter senere reduceret og giver FCN’ere troen på et comeback. I 2. halvleg scorede Uffe Bech to gange, det sidste mål blot tre minutter før tid, og dermed fik FC Nordsjælland for blot 3. gang i historien vendt 0-2 til sejr i Superligaen.

FC NORDSJÆLLANDS TRUP
Det nordsjællandske trænerteam har udtaget følgende trup til kampen mod F.C. København:
David Jensen, Ivan Runje, Pascal Gregor, Andreas Maxsø, Anders "AC" Christiansen, Uffe Bech, Patrick Mtiliga, Kim Aabech, Martin Vingaard, Morten Nordstrand, Joshua John, Runar Alex Runarsson, Søren Christensen, Emiliano Marcondes, Mark Gundelach, Kristian Lindberg, Mikkel Jensen, Mario Ticinovic og Mathias Hebo.

Transfers hos FC Nordsjælland:
Indtil videre har FC Nordsjælland ikke været specielt aktive på transfermarkedet, når det drejer sig om at få nye spillere til klubben. Mark Gundelach er returneret efter endt lejeaftale hos SønderjyskE, men ellers har der kun været tale om spillere, der er stoppet eller har forladt FC Nordsjælland: Nikolai Stokholm har indstillet karrieren, Jens Stryger Larsen er taget til østrigske FK Austria Wien, Andreas Laudrup skal fremover tørne ud for AGF og keeper-reserven Martin Hansen har tegnet kontrakt med ADO Den Haag fra den hollandske æresdivision, hvor han blandt andet er holdkammerat med TK.

Ny træner hos FC Nordsjælland er Ólafur Kristjánsson. Den 46-årige islænding har tidligere spillet Superliga for AGF i perioden 1997 til 2000, og har senest været træner for Breiðablik UBK. Ólafur Kristjánsson afløser Kasper Hjulmand, der har valgt at fortsætte trænerkarrieren i hos 1. FSV Mainz 05 i den tyske Bundesliga.

TOP-3, TOPSCORERLISTE FC NORDSJÆLLAND ALL-TIME (SUPERLIGAEN)
1. Martin Bernburg, 32 Superligamål (et mål pr. 177,38 minutter)