Landsholds-update

Ti FCK-spillere har været afsted med deres respektive landshold, og Santander var som den seneste i aktion mod Brasilien i nat, så vi nu kan gøre samlet status på deres præstationer.

Danmark
Peter Ankersen, William Kvist og Andreas Cornelius fik fuld spilletid i 0-0-kampen i Rumænien, og Mathias Zanka fik 2. halvleg - og var kort før tid meget tæt på at blive matchvinder.

Sverige
Robin Olsen og Ludwig Augustinsson startede inde i lørdagens VM-kvalifikation hjemme mod Hviderusland, som Sverige vandt sikkert med 4-0. Tirsdag aften stillede landstræner Janne Andersson et helt nyt hold (bortset fra anfører Granqvist) til venskabskampen på Madeira mod Portugal, og fra bænken kunne Robin og Ludwig se de svenske reserver imponere ved at vende 0-2 til 3-2-sejr.

Slovakiet
Jan Gregus startede inde i VM-kval.kampen på Malta og noterede sig for et af slovakkernes mål i 3-1-sejren - et fladt langskud, som blev rettet af og smuttede under den maltesiske keeper.

Slovenien
Benjamin Verbic fik den sidste halve time i Skotland, men måtte se en skotsk reserve tilføje slovenerne det første nederlag i VM-kvalifikationen med kampens enlige scoring to minutter før tid.

Paraguay
Federico Santander blev indskiftet midt i 2. halvleg i begge Paraguays VM-kval.kampe hjemme mod Equador (2-1-sejr) og ude mod Brasilien (0-3-nederlag)

Norge U21
Julian Kristoffersen var med Norges nye U21-landshold i det sydlige Portugal og Spanien, hvor man tabte to venskabskampe til Portugal (1-3) og Rusland (0-2). Julian blev indskiftet i begge kampe efter henholdsvis 41 og 73 minutter.