Køb billet til Rosenborg-kampen og støt Fankassen

Køb billet til Rosenborg-kampen og støt Fankassen

Lørdag den 11. februar, kl. 13.00 møder F.C. København de norske mestre fra Rosenborg BK i Telia Parken.

Opgøret er samtidig den sidste test, inden holdet møder de bulgarske mestre, Ludogorets, i første opgør af Europa Leagues 1/16-delsfinale samt Derbyet den 19. februar, kl. 13.30.

Billetterne koster kun 30 kr., og entré-indtægterne fra kampen går ubeskåret til Fankassen, som blandt andet støtter tifogruppens imponerende arbejde.

Alle sæsonkortholdere har gratis adgang til kampen - og hvis I (eller andre) vil benytte lejligheden til at støtte Fanklubben, kan I donere på Mobile Pay (27 11 10 16) - eller via Fanklubbens onlineshop eller lave en god, gammeldags bankoverførsel til reg.nr. 2104, kontonr. 8893 313 371.

Nedre C på Carlsberg-tribunen er åben for FCK-fans, og fremmødet afgør hvor mange sektioner, der åbnes. Bemærk at pladserne er unummererede, og at sæsonkortholdere til Nedre C derfor ikke er garanteret deres faste plads.

Vi håber også at se mange Rosenborg-fans til kampen, og de har som udehold deres eget fanafsnit, som er A10 på Nedre Jyske Bank-tribunen. Desuden er A5 åben for sponsorer og presse.


>> Køb din billet til F.C. København – Rosenborg BK her