Johan Lange: Sådan forbereder vi os

Johan Lange: Sådan forbereder vi os

Teknisk direktør Johan Lange fortæller her, hvordan trænerteamet forbereder sig på Champions League-kvalifikationskampene mod Crusaders FC.

- Vi prøver som altid at forberede os så grundigt som muligt, så vi udvælger nogle af Crusaders’ turneringskampe fra sidste sæson og studerer dem på video. Vi holder selvfølgelig også øje med den til- og afgang af spillere, der eventuelt er her i sommerpausen, og så tager vi ud og ser dem spille, inden vi skal møde dem.

Den nordirske liga, ”Danske Bank Premiership”, sluttede den 30. april og begynder først igen i begyndelsen af august, men det er ofte vilkårene, når man skal scoute modstandere på denne tid af året.

- Sidste år trak vi en modstander, der først skulle gennem 1. kvalifikationsrunde (Newtown mod maltesiske Valletta, red.), og det gav os mulighed for at studere dem live i disse to kampe. Crusaders går direkte ind i 2. runde, men så ser vi nogle træningskampe i stedet og kombineret med video fra sidste sæson, vil vi være så godt forberedte som vi kan være, når vi løber på banen i Belfast den 13. juli, siger Johan Lange.