En dejlig nem skadesupdate

En dejlig nem skadesupdate

I sæsonen 2014-15 var vi usædvanlig hårdt ramt af mange og alvorlige skader, som også betød, at nogle - bl.a. Bashkim, Corner og Danny - ikke kunne træne med, da forberedelserne til 2015-16 gik i gang.

Sidste sæson bød også på skader, og i foråret gik det værst ud over Stephan Andersen, Pelle Nilsson, Mikael Antonsson og Kasper Kusk.

Stephan Andersen
Stephans brækkede ankel helede som den skulle i løbet af foråret, og selv om han ikke kom i kamp, nåede han at få den sidste kamp i Telia Parken på bænken. Han er nu klar til at tage kampen op med Robin Olsen, og Ståle har sagt, at de kommer til at stå nogenlunde lige meget i træningskampene, og så bliver det “mavefornemmelsen”, der afgør hvem der skal stå fast, når turneringerne går i gang.

Pelle Nilsson
Pelle missede det meste af sæsonen, men nåede også tilbage i truppen i foråret uden dog at komme inden ferien.

- Det føles fint nu, og jeg træner helt normalt, så nu krydser jeg bare fingre for, at der ikke sker noget igen. Sidste sæson var forfærdelig!

Mikael Antonsson
Anton, der lige inden guldkampen mod AGF skrev under på en ny 2 års-kontrakt, er også fit for fight efter det kæbebrud, han pådrog sig i pokalfinalen.

- Det er helet fint, og jeg mærker ikke noget til det, forsikrer Anton, som jo desværre gik glip af turen til EM i Frankrig på grund af skaden.

Kasper Kusk
Kasper er også helt klar og har været det i et par uger:
- Jeg var næsten klar, da forårssæsonen sluttede, men der var jo ingen grund til at tage nogen chancer, når mesterskabet var kommet i hus. Men jeg blev en uge efter de andre og trænede lidt sammen med Dave (Cosgrave, red.) og Corner, som fik en lille forstrækning i Hobro-kampen.

Anders Storskov er i løbende kontakt med vores landsholdsspillere, som endnu ikke er begyndt at træne med, og rapporterer også om, at alle er friske og i godt humør. Du kan se et længere interview med ham i morgen om, hvordan han doserer den fysiske del af sæsonforberedelserne.