William glæder sig til sin sjette guldfest

William glæder sig til sin sjette guldfest

2006. 2007. 2009. 2010. 2011. Og nu 2016. Seks gange har William Kvist fået hængt en guldmedalje om halsen, og han glæder sig hver gang:

- Dem kan man ikke få nok af! Sådan en god sommerdag i Telia Parken med masser af fans og masser badedyr, det er en stor fornøjelse. En super dejlig glæde, hvor vi kan nyde det og have det sjovt og forhåbentlig også få en god sejr at slutte af med. Så kan vi køre videre næste sæson, for sådan er det jo både at være fan og være spiller - man ved at man kan nyde det kort tid, og så går det videre igen, siger William.

Flere af holdkammeraterne har endnu ikke prøvet at slutte sæsonen af med at fejre et mesterskab, så har en erfaren medaljehøster som William et godt råd til dem på søndag?

- Altså, vi har jo ligesom taget den værste top af i forhold til spændingen, så det er bare en af de dage hvor man skal gå ind og smile og nyde det og så vide at man godt kan give den fuld gas, for der er sommerferie lige om lidt, og vi har gjort det godt og kæmpet for det her hele sæsonen. Som fodboldspiller er man under et relativt stort pres, når man spiller i FCK, så det er en af de få dage hvor man - i stedet for at tænke så meget over taktik og andre vigtige ting - kan give lidt mere los og smile.







Allerede på mandag møder William op i landsholdslejren, hvor der venter en tur til Japan, så efter kampen på søndag skal han vel bare hjem og hygge sig med familien, læse en god bog og gå tidligt i seng?

- Ha-ha, nej, der skal festes igennem! Hvis man kan feste, kan man også træne dagen efter, sådan er det! lyder det fra en mand, der også på det punkt ved hvad han taler om!


="https:>