4V-1T mod Hobro IK

4V-1T mod Hobro IK

F.C. KØBENHAVN VS HOBRO IK 
F.C. København har blot mødt Hobro IK fem gange i Alka Superligaen. Det første møde blev spillet i august 2014, en kamp ikke mange københavnere mindes med glæde – men som de i Hobro IK sikkert stadig smiler over, for de nyoprykkede nordjyder vandt 3-0 i Telia Parken. 

Men hvor Hobro IK vandt den første kamp, har F.C. København vundet de seneste fire kampe. I sidste sæson vandt F.C. København de sidste to kampe mod Hobro IK med henholdsvis 2-0 og 1-0, og i denne sæson er de to første opgør vundet 1-0 og 3-1. 

F.C. Københavns syv Superligamål mod Hobro IK er scoret af seks forskellige spillere. Kasper Kusk har som den eneste scoret to gange, mens de øvrige målscorere er Nicolai Jørgensen, Youssef Toutouh, Daniel Amartey, Andreas Cornelius og Federico Santander. 

F.C. KØBENHAVN OG ALKA SUPERLIGAEN 2015/16 
F.C. København vandt i mandags 2-0 over FC Nordsjælland – et resultat der nok ikke vil være breaking news for læsere her på FCK.DK. Sejren betød, at F.C. København har 65 point efter de første 30 runder af sæsonen, og eftersom der kun resterede tre runder og forspringet var 10 point til nummer to, SønderjyskE, var det 11. danske mesterskab en realitet. 

F.C. Københavns 65 point er hevet i land via 19 sejre og 8 uafgjorte. Målscoren efter de 30 kampe er 54-22, og med +32 i plus på målkontoen, har F.C. København Superligaens klart bedste måldifference. 

Top-5 på F.C. Københavns topscorerliste i denne Superligasæson er: 
12 mål, Nicolai Jørgensen 
11 mål, Federico Santander 
6 mål, Kasper Kusk 
5 mål, Andreas Cornelius 
5 mål, Youssef Toutouh 

Fordeling af F.C. Københavns scorede mål i Superligaen: 
1. halvleg: 22 mål 
2. halvleg: 32 mål 

Fordeling af mål scoret mod F.C. København i Superligaen: 
1. halvleg: 8 mål 
2. halvleg: 14 mål 
 







HOBRO IK OG ALKA SUPERLIGAEN 2015/16 
Ganske som F.C. København er sikret ligaens førsteplads og mesterskabet, er Hobro IK allerede nu klar over, at de kommer til at slutte sæsonens på 12. pladsen, og dermed i næste sæson skal skifte Su-Su-Superligaen ud med 1. division. 

Hobro IK’s har i de første 30 runder blot vundet tre kampe – dertil kommer seks uafgjorte kampe – men sæsontotalen på blot 15 point er lige nu 12 point dårligere end hvad Esbjerg fB har på 11. pladsen. Hobro IH’s tre sejre har været mod Brøndby IF (ude, 2-0), AGF (hjemme, 3-1) og i den forgangne weekend blev det så til alle tre point, da Hobro IK i Odense slog OB med 1-0. 

Den farligste Hobro IK spiller har i denne sæson været Mayron George, der er noteret for syv træffere i Superligaen. På de næste pladser på topscorerlisten kommer Pål Alexander Kirkevold, Thomas Hansen og Anders Egholm - alle tre mand har scoret to mål. Derudover har otte Hobro-spillere hver især scoret et mål. Hobro IK har nydt godt af et enkelt selvmål, det blev sat ind at Lukáš Hrádecký fra Brøndby IF. 

Fordeling af Hobro IK’s scorede mål i Superligaen: 
1. halvleg: 16 mål 
2. halvleg: 6 mål 

Fordeling af mål scoret mod Hobro IK i Superligaen: 
1. halvleg: 23 mål 
2. halvleg: 42 mål