Startopstillingen mod AIK

Til onsdagens opgør mod AIK kl. 13 (dansk tid) har Ståle og trænerteamet valgt at skifte ni mand i forhold til kampen mod Malmö FF i fredags.

Kun Verbic og Santander har fået genvalg, men det skal man ikke lægge andet i, end at det gælder om at få alle kampklare spillere i gang.

Oplægget er i øvrigt det samme som i fredags: spillerne skal have kamptræning i et forhåbentlig godt tempo og vi skal spille vores eget spil og flytte nogle af de ting, der er arbejdet med på træningsbanen, ud i kampsituationer. Resultatet kommer alt andet lige i anden række, selv om man selvfølgelig altid helst vil vinde sine kampe.

Et af de åbne spørgsmål, som Ståle flere gange har måttet svare på, er målmandsposten. Robin Olsen stod hele kampen mod Malmö, og nu får Kaminski chancen i 90 minutter, og så henstår det at se, hvem der står mod Guangzhou Evergrande på søndag. Det er ikke tanken, at der skal veksles frem og tilbage, når først Alka Superligaen går i gang. Så er der én, der står fast, mens den anden står i DBU Pokalen.

Holdet mod AIK:

28 Thomas Kaminski
22 Peter Ankersen, 4 Pelle Nilsson, 15 Mikael Antonsson, 2 Tom Høgli
7 Benjamin Verbic, 35 Aboubakar Keita, 24 Youssef Toutouh, 9 Bashkim Kadrii
19 Federico Santander, 11 Andreas Cornelius

Bænken: 31 Robin Olsen, 8 Thomas Delaney, 20 Christoffer Remmer, 30 Joel Felix, 34 Marcus Mathisen, 37 Julian Kristoffersen og 39 Lucas Simonsen

Du kan se kampen live på Canal 9 og DPlay samt følge med på Twitter på @FCKobenhavnLive og på Snapchat, hvor vi hedder "FC_Kobenhavn"