Vil du vinde en trøje med hele truppens autografer?

Vil du vinde en trøje med hele truppens autografer?

Forberedelserne til den spændende forårssæsonen er i fuld sving, og det er salget af sæsonkort også. I F.C. København sætter vi enormt meget pris på vores sæsonkortholdere, og derfor laver vi nu en konkurrence for vores yngre FCK fans. 

Vi har 10 helt specielle FCK trøjer med hele truppens autografer på. Dem trækker vi lod om blandt alle vores sæsonkortholdere op til 15 år. Konkurrencen gælder helt indtil 28/2 hvor vi møder Esbjerg fB på hjemmebane. Det vil altså sige, at du kan være med i lodtrækningen hvis du køber dit sæsonkort inden denne dato*. 

Så hvis du vil sikre dig billet til alle kampene i en meget spændende forårssæson (inkl. derby), adgang til særlige events med spillere og sidst men ikke mindst muligheden for at vinde en spillertrøje med autografer, så køb dit sæsonkort 

Det koster kun 250 kr. for børn (4-14 år) at købe adgang til resten af denne sæsons Alka Superliga-hjemmekampe – og hvad der nu ellers måtte komme af hjemmepokalopgør. Dog ikke en finale, da det er en DBU-kamp. 

Udover sæsonkortet bliver barnet også medlem af en af vores aldersopdelte fordelsklubber, og det er i egenskab af dette medlemskab, at vi trækker lod om 10 x1 signeret trøje blandt alle, der er medlem inden den første kamp i foråret spilles mod Esbjerg fB den 28. februar. 



Klub Leo og Junior FCK 

Husk at alle sæsonkortholdere under 15 år automatisk bliver medlem af vores fordelsklubber, Klub Leo(4-11 år) og Junior FCK(11 - 15 år). Det betyder at man, udover en masse spændende kampe i Telia Parken, også får adgang til en masse fordele såsom særlige events med spillerne og muligheden for at blive Matchday Kids.


Vi trækker lod den 29. februar – herefter får vinderen direkte besked.