Cornelius: Vi skal kontrollere tingene

Cornelius: Vi skal kontrollere tingene

Søndag står der OB på menuen, når vi skal til Odense i Alka Superligaen. Et opgør, hvor Andreas Cornelius igen er i truppen. Ved sidste kamp mod AGF fik han sit comeback på hjemmebane, da han kort før tid blev skiftet ind til stor jubel for fansene.

- Det var en helt fantastisk modtagelse. En stor oplevelse. Det gav noget ekstra energi og noget ekstra blod på tanden i forhold til at komme tilbage og præstere, siger Andreas Cornelius, der er godt tilfreds med sin tilstand ovenpå sit genoptræningsforløb.

- Jeg har det fint. Jeg synes, at det har været en god genoptræning. Jeg har fået bygget noget mere på fysisk, som jeg kan bruge i kampene. Det giver et styrkemæssigt overskud. Kroppen har fået lov til at slappe af og bygge sig op igen, og det har faktisk givet noget energi, fortæller angriberen, der ser frem til søndagens opgør mod OB.

- Det bliver en kamp som de fleste kampe, tror jeg. Hvor vi skal kontrollere tingene, og hvor vi skal udnytte chancer, som vi er blevet rigtig gode til at skabe. Defensivt skal vi lukke lidt bedre af og så blive ved med at klø på, når vi kommer foran, siger Andreas Cornelius, der regner med at møde en topmotiveret modstander.

- Et hold, der lige har tabt så stort vil gøre alt for at komme igen og lave en god præstation, så vi møder ganske givet et hold, som er sindssygt klar på at gøre en god figur og lave et godt resultat mod os.

Kampen fløjtes i gang kl. 18.00.