Toutouh ude i ca. 3-4 uger

Toutouh ude i ca. 3-4 uger

Youssef Toutouh startede inde på højrekanten i Jablonec i stedet for Kasper Kusk, men efter en god og disciplineret arbejdsindsats måtte han desværre udgå i 2. halvleg med en skade i det ene baglår. Det har efterfølgende vist sig at være en fiberskade, og som det ser ud på nuværende tidspunkt forventes han desværre at være ude i ca. 3-4 uger, vurderer klublæge Morten Boesen.

Den alsidige midtbanespiller var ellers stærkt på vej mod topformen efter den skade, der holdt ham ude i slutningen af foråret og bl.a. også kostede ham deltagelsen ved EM for U21-landshold. Han startede også inde i begge kampe mod Newtown AFC, og har fået spilletid i sæsonens øvrige test- og turneringskampe, men må altså nu se til fra sidelinien den næste måneds tid.

Tom Høgli har siden turen til Wales døjet lidt med en irritation i en trædepude under den ene hæl, men selv om han ikke har kunnet træne med i fuldt omfang, han han dog hidtil kunnet sidde på bænken og kunnet træde til, hvis det blev nødvendigt, da Christoffer Remmer også døjer med lidt lyskeproblemer.