Christoffer Remmer om træningslejren: Et skridt ad gangen

Christoffer Remmer om træningslejren: Et skridt ad gangen

Vores back Christoffer Remmer har om nogen gennemgået en hård periode hidtil i denne sæson. En drilsk skade har for en stund forvandlet den unge spillers tilværelse til et frustrerende limbo, hvor genoptræning og tålmodighed har været nøglebegreber. Men en stædig og intens proces er endelig ved at have båret frugt. Således knokler han løs på træningsbanen i Portugal, hvor han er med i spiløvelserne på lige fod med holdkammeraterne. 

- Jeg er så småt ved at komme op i omdrejninger igen. Hver dag er et nyt pejlemærke for, hvordan næste dage bliver. Og hver uge er et pejlemærke for, hvordan næste uge bliver. Jeg er mere med nu, end jeg har været, siden før jeg blev skadet. Så vi må se, hvordan det går. Det handler om at tage et skridt ad gangen, siger Christoffer Remmer efter træningen og tilføjer, at han stadig tager det med ro og mærker godt efter, hvordan kroppen reagerer. 

- Når jeg – som nu - kan være med i kamptræningen – så er jeg også ved at være der, hvor jeg kan være med i de her kampe, som vi skal spille i denne her træningsturnering. Men vi tager stadig det hele med en vis tålmodighed og ser på, hvad jeg kan, og hvad jeg måske ikke kan, siger han. 

Det har i det hele taget været en lang kamp for at komme tilbage på træningsbanen. Og at det hele nu lysner, og at han nu kan deltage i træningen med holdkammeraterne, har gjort en stor forskel for ham. 

- I starten kunne jeg ikke slå et indlæg. Nu kan jeg slå et indlæg. Jeg kunne heller ikke løbe. Det kan jeg nu. Så udviklingen er jo heldigvis den rigtige. Men jeg må erkende, at det har været hårdt at nå hertil, hvor jeg kan deltage i pasningsspillet på træningsbanen. Og det er sindssygt dejligt. Altså… For at være helt ærlig, så giver ens liv lidt mere mening, når man kan være med herude på banen. Bare det at være en del af possession-spillet er bare så fantastisk. Det har jeg bare savnet, så mit liv er lige pludselig blevet dobbelt så godt. Så nu ser jeg bare frem til at det hele bliver endnu bedre, når jeg kan komme i kamp. Men bare det at kunne røre bolden er bare godt, siger Christoffer Remmer.