Michael Tykgaard fløjter på fredag

Facts om søndagens dommer

PETER KJÆRSGAARD-ANDERSEN OG SUPERLIGAE
Alder: 30 år 
Superligasæsoner/kampe: 2/17 
Straffespark: 4 (0,24 pr. kamp) 
Røde kort: 0 (0,00 pr. kamp) 
Gule kort: 60 (3,53 pr. kamp) 

PETER KJÆRSGAARD-ANDERSEN OG F.C. KØBENHAVN 
Blot en gang tidligere har Peter Kjærsgaard-Andersen dømt F.C. København, det var pudsigt nok mod SønderjyskE tilbage i marts 2014. Opgøret blev overværet af 3,871 tilskuere, men de måtte alle gå uden at have set et eneste mål. 

PETER KJÆRSGAARD-ANDERSEN OG SØNDERJYSKE
Søndagens dommer har dømt SønderjyskE en enkelt gang i Superligaen i denne sæson. Det var den 21. september 2014, hvor han var manden i sort da OB hjemme spillede 1-1 mod SønderjyskE. Peter Kjærsgaard-Andersen har alt i alt dømt SønderjyskE tre gange, Ud over 1-1 kampen mod OB, har han dømt dem i et 1-4 nederlag mod Esbjerg fB og i en 0-0 kamp mod F.C. København. 

PETER KJÆRSGAARD-ANDERSEN I DENNE SÆSON 
I denne sæson har Peter Kjærsgaard-Andersen indtil videre dømt fem Superligakampe. De er endt med to hjemmesejre og tre gange uafgjort. Der er kun scoret i tre af de fem kampe, og sammenlagt er det blot blevet til ni mål i de fem opgør. 

I de fem Superligakampe har Peter Kjærsgaard-Andersen uddelt 15 gule kort samt dømt et enkelt straffespark. Sidstnævnte tilfaldt FC Midtjylland i en kamp mod Silkeborg IF, Morten 'Duncan' Rasmussen scorede og bidrog dermed til midtjydernes 2-1 sejr. 

Peter Kjærsgaard-Andersen har ikke udvist nogle spillere i denne Superligasæson, og han har faktisk stadig til gode at vise et rødt kort i Superligaen. 

DE ØVRIGE DOMMERE 
Linjedommere: Henrik Kristensen og Amir Sabic
4. dommer: Kasper Madsen
Dommerudvikler: Jan Damgaard 


Statistik i samarbejde med danskfodbold.com